Om os - Veluni

I Velunis webshop er vi en bred vifte af fagpersoner med sammenlagt 43 års erfaring indenfor alt, hvad der rører sig i skønhedsbranchen. Teamet består af kosmetologer, kosmetikere, kosmetiske tatovører, en fodplejer, en negle-nørd, en akademiker og en dygtig talknuser! Vores ekspertise og interesse dækker alt fra konsistensen på vores nyeste serum over de bedste råd mod poser under øjnene til at lave de bedste og mest relevante tilbud til vores kunder.

Vi er en blanding af luksusdyr og prangere, hvilket betyder at vi vil have det hele for det halve - eller i hvert fald produkter, som er prisen værd. Vi forhandler udelukkende produkter vi selv kender, bruger og gladeligt vil give i gave. Og et produkt skal gøre sig ualmindelig godt for at slippe igennem vores nåleøje.

Vi gør os umage med altid at have kvaliteten i højsædet, både hvad angår vores produktsortiment, vores blogs og guides og den vejledning vi sender med vores produkter hjem til dig. Det er helt essentielt for os, at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Og vi er nødt til at arbejde med skønhedsprodukter professionelt, for vi KAN ikke blive ved med at tvinge dem derhjemme til at lægge øre til vores begejstring for c-vitamin, face mist som ansigtskompres og genanvendelige eye pads.

Vores arbejde er simpelthen vores hobby, eller vores hobby er vores arbejde.... Vi arbejder med hudpleje, skønhed og velvære, fordi vi ikke kan lade være! Og fordi det betyder, at vi kan tale om neglelak og brynfarve i frokostpausen.

Har du spørgsmål? Skriv til os på [email protected] så vil vi svare så hurtigt vi kan! Vores rådgivende team består af en kosmetolog og en kosmetiker med 22 års erfaring, så du er i de bedste hænder. Og vi elsker at høre fra jer!