Anti-age ansigtsmasker

Anti age betyder, i Velunis univers, hudpleje, der mildner og blødgør aldringstegn, styrker hudbarrieren og fremmer hudens kvalitet og sundhed. En ansigtsmaske med fugtgivende ingredienser er et godt supplement til de daglige hudplejerutiner. Betragt brugen af en god ansigtsmaske som hudplejens svar på en lækker dessert. Strengt nødvendigt? Næh.. Virkelig vidunderligt, når det sker? Absolut!

5 varer

Faldende orden
pr. side

Al hudpleje er anti-age

Al hudpleje, også ansigtsmasker, som plejer, fugter, nærer og bedrer huden kan gå under betegnelsen anti-age. Ikke i den forstand, at du ikke vil ældes, for det vil du forhåbentlig! Alternativet er jo værre. Men forstået på den måde, at målrettet hudpleje altid arbejder for at holde din hud i bedst mulig form og tilstand, så aldringstegn forårsaget af tid, sol, levevis, genetik osv. mildnes, mindskes og forbedres. Målet er ikke en hud uden alder, målet er en alderssvarende hud, som er i topform!

Hos Veluni fokuserer vi ikke på alder, vi fokuserer mere på velbefindende, som ofte hænger sammen med en hud, der har det godt. En hud, der er fugtmættet og ensartet i hudtonen. En hud, der er i balance og som ikke laver alt for mange unoder.

 

Giv huden, hvad den beder om

Det mest grundlæggende i plejen af din hud er fugt og fedt. Det er hudens eget naturlige forsvar, og huden vil altid søge hen mod en tilstand af fugtmætning og en beskyttet hudbarriere. Kendte komponenter fra hudplejen som f.eks. hyaluron og squalane findes allerede naturligt i din hud! Det er bestanddele, som kroppen sørger for holder huden i så god form som muligt.

Det betyder, at alle – uanset hudtype – har brug for fugt og fedt. Fugt, der fylder huden ud, mindsker tegn på tørhed, og som kitter hudcellerne i hudens overflade sammen, så de ikke skaller. Og fedt, der beskytter hudbarrieren, gør huden blød og smidig og som holder fugten inde i huden, som en slags presenning. Fedtstoffet forhindrer afdampning af fugten i huden og sørger for at huden er blød og fugtmættet i længere tid.

 

Ansigtsmasker til anti-age pleje

En typisk maske til anti-age formål vil som regel indeholde en kombination af fugt og fedt, i varierende ratio afhængig af hudtype. Vi har valgt en mængde ansigtsmasker ud, hvor vi har lagt den almindelige fedtforskrækkelse lidt på hylden. For gode, nærende fedtstoffer giver bare SÅ utrolig god mening, når vi gerne vil opnå en hud, der gløder og strutter af sundhed og tilfredshed.

Aldrende hud, uanset om den mest er påvirket af fødselsdato (kronologisk ældning) eller timer i solen (foto-ældning), har en tendens til at se tør, mat og lidt livløs ud. En uens hudtone med linjer og rynker går det svært for huden at reflektere lyset, som huden mister ganske enkelt evnen til at gløde – på den måde som vi kender det fra en barnekind.

Derfor får du allermest ud af din maske, hvis du samtidig holder huden fri af for mange døde og matte hudceller. Brug en klud under bruseren, en blid peeling et par gange om ugen eller et serum med f.eks. frugtsyre eller mælkesyre, så du får poleret de døde hudceller væk. Det giver huden de bedste forudsætninger for at optage det maksimale af ansigtsmasken.

 

Gode ansigtsmasker til anti-age

Den ultranemme genvej til blødere, mere fugtmættet og tilfreds hud er denne sheet mask fra MONTEIL. Comfort Boost Infusion Mask indeholder blødgørende glycerin, nærende planteolier samt E- og C-vitamin, der tilsammen skubber huden i en mere glat, ensartet og fyldig retning.

ReAge’Nt Line Mask fra True Delight™ er en økologisk anti-age maske, som indeholder blomstervand, smidiggørende planteolier og fugtbindende hyaluronsyre, som gør huden lækker og fugtmættet at se på.

MONTEIL ACTI-VITA Perfect Complexion Face Mask er kræs for hud, der har brug for masser af pleje og omsorg. Den cremede maske fugter huden i dybden og mindsker synligheden af tørhedslinjer med en blødgørende kombination af bl.a. peptider, aloe vera, allantoin, glycerin, planteolier og E- og C-vitamin.