Vita Liberata

Vita Liberata er eksperter i at levere sund, solgylden glød i form af lækre, fugtgivende produkter. Flere af produkterne indeholder såkaldt guide-farve, så du får både en øjeblikkelig og en langvarig effekt af dit selvbrunerprodukt. Blur-serien er cremer med farve, der giver instant farve og let skinnende glød - perfekt til ben, arme og ansigt inden en fest. 

14 varer

Faldende orden
pr. side

Vita Liberata

Vita Liberata er startet af en fantastisk iværksætter ved navn Alyson Hogg tilbage i 2007. Alyson er klassisk irsk i hudtonen (læs: bleg som skummet på en Guinness) og ønskede sig inderligt en måde at få farve i ansigtet og på kroppen, som hverken indebar risiko for solskader eller uheldige skjoldede orangebrune striber.

Ambitionen har altid været nærende, blødgørende og hudplejende ingredienser, kombineret med de bedste indholdsstoffer til en naturlig og holdbar selvbruning, som fader langsomt ud. Resultatet af Alysons drøm er en lang række produkter, som kombinerer det bedste fra henholdsvis hudpleje og selvbruning, så det bliver let at opnå den helt perfekte sommergyldne glød, uden uheld og ups’ere.

Navnet ”Vita Liberata” kan direkte oversættes til ”det frie liv”. Frihed til at leve som man vil, pleje sig selv, passe på huden og få en smuk glød, også selvom det danske sommervejr er lunefuldt!

 

Vita Liberata selvbruner – instant glow!

En lille smule farve i kinderne eller på arme og ben kan gøre en kæmpe forskel, både for udseendet og humøret.

Vita Liberata har et stort udvalg af forskellige produkter, så du kan finde lige det selvbruningsprodukt der passer til dig, uanset hudtype og præferencer. Mange af selvbrunerne er ”permanente”, det vil sige at den brune farve udvikles i hudens øverste lag hudceller og aftager langsomt, ligesom en solbrændt kulør. To af vores bestsellere Vita Liberata Body Blur og Vita Liberata Beauty Blur, fungerer som en slags glødgivende foundations for krop og ansigt. De forpligter ikke på samme måde, idet de kan vaskes af under bruseren. Vita Liberata Body Blur og Vita Liberata Beauty Blur er begge fantastiske til festlige lejligheder, fordi de – udover en smuk solgylden farve til ansigt og krop – giver en diskret shimmer effekt, som får huden til at stråle.

 

Solbrun farve, helt trygt

Vita Liberata har værdierne i orden og har gjort det bekymringsfrit at bruge deres produkter, uanset holdning. Alle produkterne er formuleret med et højt indhold af økologiske ingredienser og alle produkterne er veganske og cruelty-free, dvs. de naturligvis aldrig testes på dyr.

At produkterne så samtidig er nogle af de allerbedste på markedet, nemme at bruge, med smukke solgyldne resultater, er jo bare ren win-win!