LCN

LCN er et klassisk tysk mærke, kendetegnet ved alsidige produkter, høj kvalitet og masser af lækre produkter at vælge imellem. De supergode neglelakker er stadig brandets rygrad, men også neglegrej, hånd- og fodpleje og makeup er værd at stifte bekendtskab med.  

Varer 1-72 af 490

Faldende orden
Side
pr. side

Smukke negle med en spændende historie

LCN står for "Light Concept Nails" og har en ret fantastisk historie, som går tilbage til 1914. Wilde Dental blev grundlagt og udviklede lyshærdende dental resin, som kunne bruges i rekonstruktion af skadede tænder. 

I 1985 etableredes kosmetikfirmaet Wilde Cosmetics GmbH, med det mål at anvende teknologien til at skabe negleprodukter med grænsebrydende holdbarhed.  

Drømmen var at skabe negleprodukter med ekstremt høj kvalitet, holdbarhed og skønhed og som kunne bruges til at forsegle, korrigere, forlænge og forskønne fingernegle.

Succes over hele verden

Idag forhandles LCNs produkter over hele verden og produktporteføljen er kæmpestor. Klassiske neglelakker i ALLE tænkelige farver og med gennetænkte og moderne Studio-koncepter, der udkommer flere gange årligt. Et imponerende udvalg af Recolution-lakker, som hærder ved UV-lys. Masser af produkter til gelé-og akrylnegle. Og en stort udvalg af produkter til negle, hænder og fødder, som fokuserer på pleje, velvære og naturlig skønhed. 

En verden af muligheder

Et af LCNs mest imponerende kendetegn er den måde, de tænker sammenhæng og forsyning ind i deres produktportefølje. Det er let nok at lave en række smukke neglelakker og så lade kunderne om selv at finde neglelakfjerner, negleolie, neglebåndscreme, håndcremer, file osv. Men hos LCN er det tænkt på ALT. De gør det muligt at finde alt til pleje af hænder, fødder og negle ét sted. Og det gøres ud fra tanken om, at selv den smukkeste neglelak ikke kan skjule, hvis neglen eller neglebåndene ikke er sunde, raske og velplejede.

Velplejede hænder, helt enkelt

Vores hænder skal holde til mange strabadser og det ses lynhurtigt på eksempelvis en neglelak, som er lagt på et uplejet underlag. Resultatet bliver 10 gange flottere, mere holdbart og får en langt mere professionel finish, hvis forarbejdet er gjort ordentligt. Det sparer tid og penge i det lange løb, giver smukkere negle og flere komplimenter!