Ansigtscreme med solfaktor

Hvis vi kun måtte vælge ét skønhedsprodukt i Veluni-teamet, så ville solfaktor nok løbe med sejren… Og heldigvis er vi for længst over den tid, hvor solcreme var klistret, hvid, dyr og sved i øjnene.

I dag er produkter med solfaktor formuleret til at fungere som en behagelig del af vores hudpleje og mange kan bruges som en helt almindelig dagcreme, også under makeup.

De filtre som vi kan bruge i produktion af solcreme i EU er så gode, at det er relativt let at lave produkter, som er lækre i konsistensen, samtidig med at huden er virkelig godt beskyttet. Modstandere vil mene, at filtrene fylder for meget i tuben, men de brands vi har valgt er lykkedes med at tilføre produkterne en masse hudkærlige, fugtgivende ingredienser.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Lækker hud i 40’rne? SPF i 30’rne!

SPF er ikke bare et værn mod hudkræft, som måske er den mest velkendte pris man kan betale for soldyrkning. SPF er også et fremragende værn mod al den anden ravage, de stærke UVA- og UVB-stråler kan lave i din hud.

Pigmentpletter, dybe rynker og linjer, karudvidelser og tør, slap hud er nogle af de kosmetiske forandringer, som solen kan skabe i din hud. Og tro os; forebyggelse er meget lettere end behandling… Hvis du er genetisk disponeret for nogle af de ovenstående synlige følger af solen, er der endnu mere grund til at passe godt på huden i ansigt, nakke, hals, bryst og ører. 

 

Vores SPF-favoritter. Og en ny ven!

I teamet hos Veluni skifter vi lidt rundt mellem tre virkelig gode bud på en solcreme til ansigtet, som både beskytter os optimalt og som er skøn og fugtgivende at bruge.

Australian Gold Ultimate Hydration SPF 50 er et budgetvenligt bud på en virkelig dejlig solcreme til ansigtet. Den fugter virkelig skønt, har en superbehagelig konsistens og efterlader intet hvidt skær.

Monteil Photoage Protection Fluid SPF 45 er en luksuriøs solcreme, som fugter og nærer huden, mens du beskyttes effektivt mod solens skadelige stråler. Konsistensen er lotion-agtig, let flydende og fugter skønt i dybden. Let at smøre ud, med en mild raffineret duft.

Natural Protection Moisturiser SPF 25 er en dagcreme med fordele! Spækket med fugtgivende hyaluronsyre, lysnende og opstrammende hybenolie og nærende Kukui-olie er det en fantastisk hudkærlig og plejende dagcreme, som beskytter den velplejede hud med SPF 25 som ekstra bonus.

Se også vores udvalg af dagcreme med SPF.

 

Solcreme er din nye dagcreme

Vi bruger solcremerne som helt almindelig dagcreme, det vil sige efter rens/vask/brusebad, serum og face mist. Mængden er afgørende! Tag en mængde som svarer til en stor mandel, en lille vindrue eller 5 ml., for at være helt præcis og gode venner med Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Massér cremen ud på hele ansigtet, halsen, nakken, ørerne og brystet. Husk øjenlågene, hårkanten og næsetippen. Lad cremen trænge lidt ind, børst tænder eller drik kaffe imens. Derefter kan du lægge makeup, hvis det er en del af din rutine.

TIP: Solcreme kan have en lidt mere næringsrig konsistens og hvis du bruger både SPF og makeup er grundig rens en ekstra god idé. Brug eksempelvis en vaskeklud, som du også kører over hals, nakke og ører. Eller lave en dobbeltrens, først med et produkt, der vaskes af og dernæst med micellar vand eller cleansing milk på en rondel.