Ansigtsmasker til kvinder

En ansigtsmaske et par gange om ugen er et rigtig godt supplement til dine hverdagsrutiner. Måske en sheet mask, når det skal være rigtig nemt og en god, næringsrig cremet maske, når du vil gøre dig lidt mere umage. 

12 varer

Faldende orden
pr. side

Blødgjorte linjer, fugtmætning og ro på huden

Vi elsker ansigtsmasker på Veluni, men er godt klar over, at det ikke er hverdagskost for de fleste. Ansigtsmasker finder tit vej til vores hudplejeritualer, når der er lidt ekstra tid og overskud at gøre med. Ansigtsmasker har masser at byde på, men der er ikke nødvendigvis behov for dem hverdag. For nogle er ansigtsmasker en fast del af arsenalet af hudpleje, for andre er det noget man ved eksisterer, men ikke bruger. Og brugen af ansigtsmasker vil altid blive sparket af podiet af ting som en god rens, solfaktor, a-vitamin og en virkelig god natcreme… Alligevel kan der være fin mening i at supplere hudplejen med en ansigtsmaske i ny og næ.

 

Produkter kun for kvinder?

Hudpleje til specifikke køn giver faktisk ikke rigtig mening. Der er mere fornuft i at kigge på andre faktorer, så som hudtype, budget, tid man kan bruge eller særlige udfordringer som f.eks. akne eller uens pigmentering.

Kvinders hud er en anelse tyndere end mænds, men der er ingen typer eller tilstande, som skeler til dine kromosomer. Overgangsalderen kan naturligvis give nogle af os udfordringer i forhold til hedeture, hormonproduktion og hud, der enten tørrer mere ud eller pludselig fedter og laver udbrud som hos en teenager. Men igen; udsving i, hvordan huden opfører sig, kan komme til os alle uanset køn, alder osv. Det vigtigste er, at vi er klædt på til at håndtere eventuelle narrestreger med viden og de rigtige produkter.

 

Hvad ønsker du dig?

Er du til fugt, fedt eller en udrensende effekt? Sheet mask eller creme? Pensel eller fingre? Kan du lide duft? All round produkter eller noget meget målrettet?

Det er fornuftige spørgsmål at stille sig selv, inden du investerer i en ansigtsmaske. For du skulle jo meget gerne ende med et produkt, som du vil elske at bruge op til sidste klem på tuben. Det gavner både din hud og din økonomi. Husk i øvrigt, at fejlkøb altid kan få nyt liv hos en bekendt, hvis du har været uheldig.

Langt de fleste ansigtsmasker har en eller anden kombination af fugtgivere, fugtbindere og næringsstoffer. Huden er ikke ret god til at nyde godt af næringsrige olier, hvis ikke den først er gjort gennemtrængelig og ”åben” af noget fugt. Det kan komme fra masken selv i form af vand, aloe vera, agurk, blomstervand og meget andet. Eller af en forudgående fugtmist eller blot en smule vand. Når huden er let fugtig, kan den lettere knytte fedtstofferne til sig, så du opnår den blødgørende effekt.

 

Kvinde med ansigtsmaske = ansigtsmaske til kvinder

Brug det du kan lide! Det kan være svært at regne helt præcist ud, hvad din hud har brug for, så tag den på fornemmelsen. Så længe vi snakker masker, så er det svært at gøre noget rigtigt forkert. Bevares, hvis du har meget tør hud, så hold dig fra de meget talgregulerende, ler-holdige masker specielt udviklet til meget fedtet hud. Men uoprettelig skade kan du ikke rigtig lave. Og ofte vil den rigtige maske føles virkelig rar!

Masser af fugt får du fra denne tørstslukker fra MONTEIL. MOISTURE Boost Infusion Mask er en sheet mask, som tilfører huden en læskende cocktail af hyaluronsyre, glycerin, aloe vera, kollagen, panthenol og mælkesyre. Brug den efter dit renseprodukt og sig farvel til strammende hud og tørhedslinjer. Oplagt inden en fest eller efter en dag i solen.

Hvis du gerne vil pleje huden nænsomt, mens du mindsker forekomsten af synlige porer og forfiner huden overflade, så prøv True Delight B’Matt Line Mask. Serien er certificeret økologisk og masken beroliger med panthenol og rosenvand, mens lermineral og zink udrenser og virker helende.

En glimrende all round ansigtsmaske er Sanzi Beauty Moisturizing Face Mask. Den er parfumefri, vegansk og kan bruges som fugtgivende boost til alle hudtyper. Rigtig god som over night maske, så huden rigtig kan suge til sig.