Australian Gold

Australien er berømt for sit dejlige klima og mange soltimer. Derfor er du i de tryggeste hænder med solprodukter fra Australian Gold, som har specialiseret sig i at afværge solskader, pleje huden og frembringe en sund, gylden kulør uden forbrænding. Vi har udvalgt en lille håndfuld, som vi er særligt vilde med. Og husk også solhat og skygge - og noget koldt at drikke!

3 varer

Faldende orden
pr. side

Kender du Australian Gold solcreme?

Det australske superbrand Australian Gold har produceret nogle af verdens bedste solprodukter siden firmaets opstart i 1985. Mærket er kendt i hele verden og er kendetegnet ved logoet med en lille koalabjørn, iført solbriller, som sidder på et surfbræt.

Produktporteføljen inkluderer en lang række forskellige solprodukter, som er målrettet et aktivt liv udendørs, med deraf følgende eksponering for en masse sollys. Australian Gold solcreme er skabt med udgangspunkt i det australske klima, med en enormt højt antal solskinstimer årligt og meget høje UV-tal. Det er din garanti som forbruger for, at mærket har gjort sig stor umage for at skabe solcremer, som lever op til meget høje krav.

 

Australian Gold er solbeskyttelse og hudpleje i ét

Hos Veluni er vi vilde med solens varme og den livsglæde, som solen giver – og vi er endnu mere vilde med at kunne nyde lyset og varmen uden at gå på kompromis med vores store forkærlighed for hudpleje, optimal beskyttelse og virksomme ingredienser. Australian Gold solcreme imponerer ved at være skarpsindigt beriget med hudplejende, fugtmættende og antioxidante ingredienser, så som aloe vera, E-vitamin, grøn te, glycerin, kakaosmør, allantoin og meget mere. Det betyder, at din hud plejes intenst imens du solbader og at nogle af de potentielle skadelige og udtørrende effekter af ophold i solen elimineres.

 

Vores favoritter fra Australian Gold

Vi har udvalgt fire forskellige produkter fra Australian Gold, som tilsammen leverer den solbeskyttende hudpleje vi værdsætter allerhøjst.

Ultimate Hydration SPF 50 er perfekt til ansigtet, fordi den udover et meget højt faktortal og beskyttelse mod både UVA og UVB indeholder fugtgivende ingredienser og antioxidanter som plejer og beskytter huden mod solskader, pigmentpletter og tørhedslinjer. Konsistensen er let og fugtmættende og den fungerer perfekt under makeup.

Særligt til kroppen har vi valgt to lækre og fugtgivende solcremer med faktor 30, så du er rigtig godt beskyttet mod forbrænding, solskader og udtørring. Den ene indeholder gyldenbrun pigmentering, som fungerer som bronzer på kroppen. Så kan du nyde en øjeblikkelig fin og solkysset glød, mens du passer på din hud i solen.

 

Beskyt dine læber

Vi har desuden udvalgt et læbeprodukt med SPF 30 af to årsager. For det første, så kan solens stråler udtørre læberne og i særlige tilfælde ”trigge” udbrud af forkølelsessår. For det andet, så er det de færreste der påfører solcreme på læberne – som derfor efterlades ubeskyttede. Det kan resultere i solskadede, sprukne og ømme læber. Og på lang sigt, hudkræft på eller lige omkring læberne. At læbepomaden samtidig er fugtbevarende og gør læberne bløde og smidige er en skøn bonus!

Australian Gold solcreme forhandles i over 50 lande verden over og inkluderer bl.a. selvbruner, læbeprodukter, kølende after suns og et væld af forskellige cremer, lotions og sprays med varierende faktortal.

 

Et godt tip fra os

Er der ekstra knald på solen? Eller ønsker du at du eller dine børn skal være supergodt beskyttet? Hvis du påfører to lag Australian Gold solcreme i stedet for ét, er du supergodt beskyttet i længere tid, også selvom du sveder eller bader. Gør sådan hér: påfør det første lag og lad huden absorbere det, eventuelt mens du drikker morgenkaffe, læser avis eller børster tænder. Derefter påfører du endnu et lag og lader det trænge ind. Så er du optimalt beskyttet og kan nyde din dag i solen!