Natcreme til kvinder

Din natcreme er det sidste hudpleje-kram du giver dit ansigt, inden du lægger dig under dynen og hviler ud. Sørg for at din hud får optimale forhold under nattens hvile og restitution ved at vælge en natcreme, der arbejder måltrettet for dig og din hud. Sov godt!

22 varer

Faldende orden
pr. side

Vågn op til blød og velplejet ansigtshud

Natcreme kan dele hudpleje-vandene lidt… For kan en god portion fugtighedscreme, eventuelt ovenpå et mere målrettet serum ikke gøre præcis det samme? Tjoo.

Hos Veluni veksler vi lidt mellem forskellige variationer. Natcreme er bare den letteste måde at sikre, at huden får mest muligt hudkærligt lækkeri at nyde godt af hele natten. I natcremen er der hverken sparet på fugt eller fedt og der skal ikke være plads til solfaktor eller farvepigmenter. Det betyder som regel, at natcremer er som en luksuriøs dessert. Det kan godt være at du skinner lidt i ansigtet bagefter, men det er SÅ meget det værd!

 

Se også:

 

Gør dit aftenritual til noget særligt

Når du vælger en natcreme, så er der god grund til at være lidt ekstra kræsen. Om morgenen er det vigtigt at produkterne er effektive, lette at bruge, tingene går lidt hurtigt og du er på vej op i gear til at gå ud i din dag. Om aftenen er tempoet lidt roligere, du er hjemme igen, freden sænker sig og dynen venter forude. Det kan være en fantastisk beroligende og søvndyssende ting, at have et lille hudplejeritual, som signalerer at nu er det tid til at koble helt af og gå til ro. Det kan føles som en ekstra velfortjent forkælelse at lægge vægt på dejlige dufte, luksuriøse konsistenser og en lidt mere nydelsesfuld rutine.

Natcremen kan meget vel være stjernen i forestillingen. Når huden er renset godt af, og eventuelt fugtet godt med en dejlig face mist eller et fugtgivende serum, så skal natcremen toppe det hele op med hudkærlige ingredienser, fugtbindere og smidiggørende fedtstof, som holder alt det gode inde i huden natten over.

 

Put din hud så kærligt du kan

Uanset om du laver det helt store hudplejeritual (med duftlys og dobbeltrens, massage, gua sha eller face roller, maske, face mist, essence, serum, øjencreme og natcreme) eller den ultrakorte version med rens og natcreme, så spiller natcremen en vigtig rolle, fordi den er det sidste du kommer på, i den største mængde. Det er helt essentielt, at du kan lide din natcreme! Medmindre du har gang i et behandlingsforløb og derfor midlertidigt anvender et mere potent medicinsk præparat, så har den samlede oplevelse stor betydning for, hvor trofast du får brugt din natcreme.

Om den skal være parfumefri, økologisk, fed eller let osv. er helt op til dig og dine behov og præferencer. Faktum er, at den ingen nytte gør på hylden. Den skal på huden og det er, ligesom med tandbørstning, vedholdenhed og rutine, der gør forskellen. Så vælg med omhu! Og forkæl din hud.

 

Vores favoritter

ProBeActive+ Night Creme er en fugtgivende og beroligende natcreme, som styrker hudens eget immunforsvar med sit probiotiske indhold. Indeholder desuden hyaluron, udglattende bakuchiol, blødgørende sheasmør og peptider, som udjævner mimiske rynker.

PURE GREEN Youth Creme indeholder klorofyl, planteolier og fugtgivende agurkeekstrakt. Den er udviklet til at berolige, fugtmætte og nære huden og fungerer fantastisk sammen med et af de to serummer i samme serie, Youth Serum til fedtet hud, CBD Defining Serum til tør og følsom hud.

Pre And Probiotic Radiance Cream fra Balance Me fylder huden med masser af fugt, nærende olier, blødgørende squalane og så indeholder den både præ- og probiotika og salicylsyre, så din huds immunforsvar styrkes, mens porer og urenheder holdes i ave.