Mousse

Selvbruner mousse er den hurtigste og mest effektive måde at få en rigtig flot og tydelig brun farve, hvis det hele ser lidt blegt og trist ud. Mousse er let at fordele og iver både øjeblikkelige resultater og en superfin farve, når produktet har udviklet sig i huden. Brug den sammen med en tanning mitt og få farve på kroppen så let som en leg!

3 varer

Faldende orden
pr. side

Den lækreste farve, det blødeste skum…

Når man en enkelt gang har givet ben eller arme en tur med en blød tanning mitt og en lille glitrende og luftig top af mousse med selvbruner, så er man solgt! Det bliver simpelthen så pænt!

Handsken gør det nemt at håndtere og produktet er lettere at fordele, fordi handskens store overflade sørger for en meget ens distribution af produktet. Med en lille smule øvelse kan man have fordelt selvbruner over hele kroppen på 5 minutter.

Vores mousse fra Vita Liberata har guide-farve, hvilket giver dig to fordele. For det første så får du farve med det samme. Huden bliver simpelthen let gylden af det brune farvestof, som er tilsat væsken. Farven en varm, gylden og rigtig fin, hvis du skal ud ad døren og gerne vil have lidt farve med det samme. For det andet, så er farven rigtig smart fordi den fortæller dig, hvor du har brugt selvbruner og hvilke områder du mangler! Du kan ganske enkelt se, hvor du er kommet til, så du ikke hverken misser et område eller kommer til at lave dobbeltlag nogen steder.

 

Mousse er den hurtigste vej til solbrun glød

Mousse er det produkt vi anbefaler, hvis du vil se solbrændt ud på hele kroppen og det gerne må gå stærkt. For det første, så er applikationsteknikken med handsken klart den hurtigste måde at fordele produkt på hele kroppen. Creme skal smøres og masseres ind med hænderne og spray er også lidt mere omstændeligt. Mousse på en handske er den hurtigste vej til masser af farve i en fart. Desuden er mousse også den type produkt, som hurtigst udvikler en tydelig bruning. De andre produkter er gode til at give gradvis glød eller til at vedligeholde en flot solbrun farve. Mousse er simpelthen ekspres-ruten til en tydelig, varm solgylden farve, hvis du synes du er blevet lidt for vinterbleg at se på.

 

Tips til brug af mousse

Mousse indeholder, ligesom de andre selvbrunere, fugtgivende ingredienser og fordi du bruger en god mængde, så opnår du faktisk en fint fugtet hud, samtidig med at du får farve. Det er i øvrigt vigtigt at huske, at huden ikke må være fuld af creme eller olie, når du bruger selvbruner, for så kan produktet ikke trænge ind og tørre. Hvis du vil være rigtig god, så anbefaler vi faktisk at du bader, eksfolierer og smører huden dagen før du bruger selvbruner. Så er huden i superfin form, men du risikerer ikke at den er for fedtet til at kunne absorbere dit selvbrunerprodukt.

 

Fine brune hænder

Når du har brugt mousse og tager handsken af, er det en god idé også at give hændernes overflade lidt farve. Det gør du ganske simpelt ved at lægge lidt mousse ovenpå den ene hånd og derefter forsigtigt gnide og massere oversiden af hænderne imod hinanden, så moussen fordeles på hele håndryggen og lidt ud ad fingrene. Pas på du ikke rammer neglene.