Ansigtsrens til mænd

Det må gerne være nemt at få pæn ansigtshud! Og det er faktisk ikke specielt svært. Den rigtige ansigtsrens, valgt med lidt omhu, og 30 sekunder til at være lidt ekstra omhyggelig, så du får fuld valuta for både tid og penge. Det halve minut kan ligeså godt være fornøjeligt og rart - så kom godt fra start med det rigtige produkt til dit behov. 

12 varer

Faldende orden
pr. side

Maksimér udbyttet af din hudpleje

Ved at vælge den rigtige rens! Og huske at bruge den, selvfølgelig. Måske er du typen, der bruger lidt bodyshampoo eller hårshampoo til at vaske ansigtet under bruseren efter arbejde, sport eller om morgenen? Så er du muligvis også typen, der godt kan føle dig lidt stram i betrækket bagefter. Og det er der en god grund til. Du er slet ikke så beskidt, som du tror! Synligt snavs og sved skal naturligvis vaskes væk. Men der kan faktisk være ganske god fornuft i at gå lidt mere hensynsfuldt til værks, når det kommer til huden i ansigtet.

Og det behøver ikke blive mere besværligt, det lover vi.

 

Se også:

 

Pas godt på din hud!

Hud, som bliver renset i lidt for skrappe produkter, vil som regel slå fra sig. Det kan komme til udtryk ved en strammende og ubehagelig fornemmelse, hud, der rødmer, svier, klør og skaller eller måske skruer op for produktionen af talg, så du oplever mere fedtet hud med knopper og bumser.

Huden prøver nemlig at fortælle os, når vi gør noget den ikke kan holde til. Og det er smart at lytte, for der kan faktisk let ændres på tingene.

Det gør jo ikke alverden til forskel for tidsforbruget at skifte bodyshampoo eller sæbebar ud med en rigtig rens til ansigtshuden, som renser, samtidig med at den tilfører huden noget pleje og næring. Det tager den samme tid, men med skiftet af produkt gør du huden en kæmpe tjeneste!

 

Hvilken ansigtsrens til mænd?

Det allervigtigste, når du vælger produkt er, at det passer til dig. Til din hud, til din økonomi, til den indsats du vil lave. En god fugtgivende rens med hudkærlige ingredienser kan fungere for de fleste. Skal du have noget der afhjælper fedtet hud med knopper og tilstopninger, så kig efter et produkt med BHA (salicylsyre). Det er fedtopløseligt og vil med tiden opløse det snavs, der gør porerne grå og kan give bumser. Er huden ekstra tør, så kan en rensemælk eller en blød balm være det rigtige valg. Her får du, udover at få vasket skidt, sved og hudfedt af, plejet hudens overflade med hudvenlige fedtstoffer, der lapper hudbarrieren og beskytter den, så du ikke tørrer ud.  

 

Hjælp til produktvalg

Sart hud skal have en ekstra håndsrækning, når du renser. HYDRO CELL Deep Cleansing Lotion renser blidt og effektivt, mens huden plejes med planktonekstrakt, glycerin og E-vitamin.

Fedtet hud skal have talgregulerende hjælp, så du undgår tilstopninger og tydelige hudorme. HYDRO CELL Pro Active Cleanser bruger overfladepolerende carbamid og mælkesyre til at sikre en ren, mat og velplejet hud.

Tør hud kan have glæde af en rig og nærende cleansing balm. Denne Cleanse & Smooth Face Balm indeholder barrierelappende lipider fra bl.a. sheasmør og olivenolie, som hjælper huden med at holde på fugten og bevare en blød og smidig overflade.