Dagcreme til mænd

Det behøver ikke at være besværligt eller tidskrævende at starte dagen med et kærligt hud-kram. Frisk vand i hovedet og en klat god, nærende og plejende dagcreme! Vi hjælper dig til at vælge rigtigt, så du kan koncentrere dig om kaffen i stedet for ;-)

28 varer

Faldende orden
pr. side

Start dagen med et kærligt hud-kram

Det bliver mere og mere almindeligt at mænd bruger tid, penge og energi på at pleje huden. Og hverken mængden af produkter, interessen for en sund hud eller særlige ingredienser er forbeholdt et specifikt køn. Hudpleje er for alle!

Men udbuddet kan måske give en anelse koldsved, især hvis man gerne vil vælge det rigtige til den rigtige pris og undgå fejlkøb, som ikke bliver brugt. Vi har ikke noget på hylderne som kan skade din hud og vores vigtigste råd, når du skal beslutte dig for et produkt er at du har tænkt lidt over din hudtype og at du har lyst til at bruge produktet.

 

Se også:

Hvilken dagcreme skal mænd vælge?

Tør hud skal have fugt og fedt, så den føles blød, smidig og behagelig. Tør hud er kendetegnet ved en strammende følelse, især efter bad/vask, tendens til at rødme og skalle og måske små mikro-sprækker, som svider når du påfører vand eller creme.

Fedtet hud er let skinnende, har ofte grove mørke porer på næse, pande og hage og kan have urenheder og bumser. Her sørger huden selv for fedtstoffet, så du skal kigge efter en mere let dagcreme, som giver masser af fugt.

Hvis huden er stærkt rødmende, den svier og brænder og blusser op af sol, alkohol eller stress, så har du måske rosacea. En meget almindelig hudlidelse, som har godt af dulmende ingredienser, ingen parfume og solfaktor.

 

Kom med på holdet – hudpleje er herligt!

Det kræver ca. 9 sekunder dagligt at passe ekstra godt på din ansigtshud og forbedre hudkvaliteten, så huden ser sund og velplejet ud. Efter bad eller vask, eventuelt med vaskeklud, masseres din dagcreme ind på ansigts og hals. Færdig!

Hvis du vil gøre noget i forhold til rosacea, så er cremen fra Rosalique et ret fantastisk produkt. Cremen indeholder farvepigmenter, som dækker rødmen lidt, samtidig med at generne lindres og huden beskyttes af cremens solfaktor. Den er drøj i brug, så prøv dig frem og anvend den eventuelt over en almindelig dagcreme.

 

Vores gode bud:

Tør hud:

Hydro Base Hydrating Cream fra Pandhy’s er en af vores absolutte favoritter! En superdejlig allround creme, som fungerer til langt de fleste. Indholdet er klogt sammensat af fugtgivende og fugtbindende ingredienser. Indeholder glycerin, planteolier, e-vitamin, carbamid og fermenteret glukose.

ProBeActive+ Day Creme er at andet glimrende bud til den tørre hud. Indeholder udover probiotika ogsa hyaluron, avokadoolie og blødgørende sheasmør.

 

Fedtet hud:

B’Matt Line Creme fra True Delight passer perfekt til den fedtede hud, som har brug for fugt, næring og talgregulerende egenskaber. Indeholder talgregulerende arbutin, som også ensarter hudtonen. Baseret på rosenvand, indeholder også sheasmør og sesamolie.

SOLUTIONS Clarify Creme 24h er en opklarende og fugtgivende creme med salicylsyre, som kan rense ned i porerne og opløse tilstopninger og hudorme.

Og så er vi altså nødt til at anbefale Hydro Base Hydrating Cream fra Pandhy’s igen! Den har alle ingredienser til at være en fantastisk dagcreme, den kan også bruges til natten, til hænderne, til kroppen, efter barbering, you name it… Vi er vilde med den.