Økologisk dagcreme

Økologisk dagcreme er ikke hvad det har været....det er meget bedre! Et nøje udvalgt indhold af økologiske luksuriøse ingredienser gør det let som en leg at finde en ny økologisk favorit. Glem alt om olivenolie og lugten af helsekost. Det her er kræs og vores økologiske dagcremer er små skatte, der venter på at blive opdaget. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Økologi og effektivitet – ja tak!

Da øko-bølgen begyndte at skylle ind over os for snart mange år siden, var det så som så med kvaliteten af den økologiske hudpleje.

Det var ofte præget af lettere uheldige, meget fede konsistenser, dårlig holdbarhed og meget krasse, urteagtige dufte – hvis der overhovedet var tilsat duft. Eller måske var det simpelthen begrænset til en flaskemandelolie til makeuppen og en kokosolie til kroppen…

Tiderne er heldigvis skiftet og nu er teknologien kommet os til hjælpe, så du kan få virkelig dejlige økologiske hudplejeprodukter, som også virker efter hensigten og som er en fornøjelse at bruge. Økologisk dagcreme er ingen undtagelse og hos Veluni er vi stolte af at have produkter fra ungarske True Delight på hylderne.

 

Se også:

 

En økologisk dagcreme til hver hudtype

True Delight har gjort det enkelt at vælge rigtigt, når du gerne vil finde en supergod økologisk dagcreme. Udvalget er produceret på en måde, så det dækker langt de flestes behov, uden at man mister overblikket. Tre Delight har taget udgangspunkt i fire overordnede hudtyper eller udfordringer. Tør hud, fedtet hud, hud med anti age behov og hud med hyperpigmentering.

Alle produkterne er baseret på økologisk blomstervand og cremerne har alle en let, diskret og mild duft, som stammer fra det naturlige indhold af planter og blomster, som er brugt i formuleringen. Blomstervandet sikrer en naturlig og grundig hydrering af huden og cremerne er tilsat fugtbindere og planteolier, som sikrer at fugten bliver i huden uden at fordampe.

Cremerne fungerer godt under makeup og kan også bruges om natten. Bare husk på, at de ikke indeholder SPF, så hvis du vil have et godt værn mod solens UV-stråler, så skal du have lidt solfaktor ovenpå.

 

Hvilken økologisk dagcreme skal du vælge?

 

Hydro’Range Line Creme er et virkeligt godt bud på en fantastisk dagcreme, som leverer fugt og næring til ansigtshuden. Den er baseret på orangeblomstvand og beriget med sheasmør og olie fra appelsinskal, som giver cremen en helt vidunderlig opkvikkende og sommerlig duft. Den er formuleret særligt til tør hud, men kan sagtens bruges af andre hudtyper også.

Re’Age-Nt Line Creme er din go to-crème, hvis du vil gå mere målrettet efter de første alderstegn. Den mildner udseendet af rynker og tørhedslinjer tallet være en skøn kombination af E-vitamin, hyaluron og Inca Inchi-olie.

B’Matt Line Creme er formuleret til huden, der har brug for masser af fugt og næring og som skal hjælpes i forhold til talgregulering. Cremen er baseret på rosenvand og har en matterende effekt på fedtet hud.

V’Vanish Line Creme er til dig, som gerne vil mindske synligheden af pigmentpletter. Takket være ekstrakt fra arbutin (bjørnebær), virker cremen pigemnthæmmende og lysnende.