Monteil

MONTEIL er old school hudpleje med et moderne innovativt twist. Et superlækkert brand, hvis du er ude efter de lækreste konsistenser, smuk emballage og skønne dufte. Fugtmætning, anti age pleje og effektive produkter til uren eller rødmende hud. MONTEIL har det hele!

Varer 1-72 af 97

Faldende orden
Side
pr. side

Hudpleje fra en powerkvinde

MONTEIL er et brand med en ret fascinerende og sjov historie. Brandet har eksisteret i rigtig mange år og blev grundlagt af noget af en verdensdame i New York i 1936.

Franske Germaine Monteil startede ud med at designe couture, men manglede makeup, som kunne matche hendes design i kvalitet. Derfor begyndte hun at udvikle bl.a. læbestifter og pudder. Langsomt udfasede firmaet makeuppen til fordel for en hudplejefilosofi og et brand, som har eksisteret i mange år og har fans over hele verden. Brandet var på et tidspunkt ejet af YSL og sidenhen hørte det for en tid under Revlon-koncernen. 

En dame med en mission

Germaine Monteils egen grundfilosofi var, at skønhed ingen alder har. At man kun er så gammel som man føler sig. Og at man kan føle sig smuk og dejlig i alle aldre. Det syn på skønhed hænger stadig tæt sammen med de produkter, som MONTEIL skaber. 

Klassisk og innovativ

Brandet har bevaret en klassisk "vibe", samtidig med at de er både nysgerrige og innovative, når det gælder nye indholdsstoffer, nye teknologier og nye strømninger hos forbrugerne. Ting som emballage og duftunivers er stadig umiskendeligt klassisk, men eksempelvis er ProBeActive+-serien med pro-biotika og PURE GREEN-serien med CBD glimrende eksempler på, at virksomheden ser og forstår hudpleje-forbrugernes ønsker og behov. ProBeActive+-serien vandt i øvrigt en rigtig flot pris i 2021, nemlig CosmoFarmas Innovation&Research Award. 

MONTEILS produktportefølje favner efterhånden bredt over alle hudtyper og alle slags behov. De har for nylig udviklet nogle produkter i en PEELING-serie, som med tre enkle produkter giver mulighed for at inkorporere mild og effektiv eksfoliering i alle former for hudplejerutine, uanset alder, behov og hudtype.

Et alsidigt brand

Produkterne i MONTEILS serier opdateres løbende, både hvad angår indhold, emballering og sortiment og indeholder naturligvis nogle af de absolutte topscorere, hvad angår resultater i hudpleje. ACTI-VITA-serien indeholder retinyl palmitate, et hudvenligt forstadie til A-vitamin, som er berømt for sine hudforbedrende, udglattende og opstrammende virkning. Feel Satin-serien fokuserer bl.a. på peptider, som har en mængde hudforbedrende egenskaber, bl.a. som "opdragende" ingrediens, der får huden i bedre form.

En Veluni-yndling

Og en rigtig stjerne i samlingen er den lækre, fugtgivende og appetitlige HydroCell-serie, havblå og velduftende. Den indeholder mineraler fra havvand, algeekstrakt, strandfennikel, peptider og fugtbevarende glycerin for en gennemfugtet, superfrisk og glødende fin hud. Et skønt sted at starte sit bekendtskab med MONTEIL.