Økologisk ansigtscreme

Hvis du går op i hudpleje, skønne produkter og hudplejerutiner, som du kan lide og holder fast ved – ja, så er du måske også typen, der har en eller flere præferencer og holdninger til, hvilken ansigtscreme du vil bruge.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Økologisk ansigtscreme = hudpleje med holdning

Danskerne er generelt ret vilde med økologi og det har i mange år været en helt almindelig del af vores daglige indkøb. Og der er sket rigtig meget med økologisk hudpleje! Vi er milevidt fra en krukke økologisk kokosolie på badeværelset og en lidt tvivlsom creme, der lugter sært efter 14. dage…

Der er lavet rigtig megen produktudvikling indenfor økologisk hudpleje og efterhånden lever økologisk ansigtscreme op til hudpleje-elskeres stramme krav om effekt, velvære og lækkerhed.

Se også:

 

True Delight er gennemtestet, certificeret økologi

Vores økologiske hudplejeserie fra ungarske True Delight er en lille perle af dejlige velduftende produkter, som er målrettet forskellige hudtyper og behov.

Pandhy’s, som står bag produkterne, har virkelig gennemtænkt både produkter og proces, så eksempelvis emballagen er så bæredygtig som muligt. Produkterne har den franske Nature et Progrès certificering, som stiller meget høje krav til både fremstilling, indhold, miljøbelastning osv. De bærende værdier i Nature et Progrès er produkter, der respekterer liv, produkter, der respekterer naturens cyklus og produkter, der fremstilles med udgangspunkt i etik og fair trade.

 

Omtanke for alle hudtyper

I True Delight serien er der tænkt over alle vores forskellige hudplejebehov og derfor er det muligt at finde økologisk ansigtscreme og plejende ansigtsmasker til flere forskellige hudtyper og plejebehov. True Delight serien indeholder desuden en fugtmættende øjencreme, en scrub imod hyperpigmentering, to milde og naturlige deodoranter, en barber-creme, som er superplejende for huden, en mandelduftende cleansing milk, en skintonic og to smørbløde kropsprodukter, en nærende lotion og en ultrarig body butter, fantastisk til massage.

Kig efter Hydro’Range til den tørre hud, som mangler fugt. V’Vanish til hud med pigmentering. B’Matt til den fedtede hud med behov for talgregulering. Og Re’Age-Nt til den modne hud, der skal have optimal pleje og næring.