Ansigtscreme

Den allermest skrabede og enkel hudplejerutine vi kan anbefale, er rens, fugt og SPF. Så er du dækket ind i forhold til at fjerne fedtstof, snavs og makeup, tilføre huden fugt og næring og beskytte den mod solen. Alt derudover er ”icing on the cake”. Her snakker vi face mists, øjencremer, tonere, serummer osv.

Det særlige ved din ansigtscreme er, at den ikke skal vaskes af igen før om aftenen eller næste morgen. Den sidder længe på huden og den skal derfor opfylde en mængde funktioner, som alle sammen bidrager til at din hud har det så optimalt som muligt.

44 varer

Faldende orden
pr. side

Grundpillen i din hudpleje er den rigtige ansigtscreme

Den perfekte ansigtscreme er en, du sender en kærlig tanke til i dagens løb. Fordi din hud føles blød og smidig, fordi den dufter skønt, fordi den beskytter dig mod solen eller fordi den sikrer at din makeup sidder godt! Det er vigtigt at huske på, at uanset om huden vaskes med vand under bruseren eller ved vasken eller du bruger et decideret renseprodukt, så fjerner du noget af den beskyttende film, som ligger ovenpå huden og passer på din hudbarriere. Så en god ansigtscreme skal tilføre huden noget hjælp, beskyttelse og polstring, så den føles og fremstår sund, stærk og med en fin glød.

 

Behov og præferencer

Når du skal vælge ansigtscreme, uanset om det er til nat eller dag, kan det være en god idé at du forholder dig lidt til, hvilken hudtype du har. F.eks. vil en hud med tendens til at fedte ikke ret gerne pakkes ind i en masse nærende planteolie og fedtstoffer. Og en tørstig og udtørret hud får ikke helt hjælpe nok af en ultralet lotion med gelé-konsistens.

Begge hudtyper har sådan set glæde af en masse fugt, men mængden af fugtbindende ingredienser skal være langt højere i en ansigtscreme til tør hud. Den fedtede hud er meget bedre til at holde på fugten af sig selv. Derfor; prøv at blive fortrolig med, hvilke behov din hud grundlæggende har. Dernæst kan du overveje om du er okay med parfume i cremen eller ej. Eller om du har særlige behov, som ansigtscremen gerne må understøtte. Det kan være anti age, tilstopninger, solskader eller rødme.

 

Tips til at vælge den rigtige ansigtscreme

Afklar hvad dine behov er. Det kan være noget så banalt som om det skal være en creme du kan bruge både morgen og aften, eller om du ønsker en creme til hvert tidspunkt.

Overvej konsistensen. Kan du og din hud godt lide en god fed og nærende creme eller trives du bedst med en lettere konsistens. Hvis du lægger hudpleje i flere lag, så husk at det tyndtflydende skal inderst og det fedeste produkt skal yderst, så du bevarer fugten i huden.

Tænk på, at cremen skal være på huden i mange timer. Hvis du skal spare et andet sted, så kunne det måske være på din rens, som kun skal være på huden i få øjeblikke.

 

 

Gode bud fra Velunis team

Til den tørre hud er vi glade for PURE GREEN Youth Creme med agurkeekstrakt og hyaluronsyre for fugt og kokos-, avocado- og mandelolie som effektive blødgørende fugtbindere. True Delight Hydro’Range Line Creme og HYDRO CELL Intensive Moisture Crème Day/Night er to andre gode bud.

Til fedtet hud har vi gode erfaringer med LCN 24h Balancing Cream SPF 20, True Delight B’Matt Line Creme og ikke mindst SOLUTIONS Clarify Creme 24h, som indeholder blødgørende glycerin, fugtgivende hyaluron, dulmende panthenol og porerensende salicylsyre.

Er du på udkig efter en anti age creme, så kig nærmere på Pre and Pro Biotic Radiance Cream fra Balance Me, en glød-givende cocktail af fugtgivere, fugtbindere og barrierestyrkende pre- og probiotika. Vi er også vilde med True Delight Re’Age-Nt Line Creme og HYDRO CELL Total Lifting Creme 24h.

 

Find flere kategorier og gode bud lige HER