Balance Me

Balance Me er det lykkelige resultat af et samarbejde mellem to dygtige kvinder, Clare og Rebecca, som ønskede at udskifte stress og jag med mere ro og balance i tilværelsen. Brandet er baseret på gedigne effektive ingredienser krydret med en holistisk tilgang til sundhed og velvære og en overordentlig fin sans for aromaterapi. Her er de produkter vi MÅTTE have hjem på hylderne. Træk vejret dybt....og glæd dig.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Balance Me

Filosofien bag brandet og selve navnet Balance Me er ganske enkel. Det er ikke nødvendigvis de helt store eksistentielle og gennemgribende omvæltninger, der skaber et liv – eller en hud – i balance.

Ofte er det små overkommelige ryk, som ændrer en dårlig vane til en god. Som ændrer ens syn på, hvordan et arbejdsliv, en kalender eller en hudplejerutine skal se ud.

 

Fra stress til et liv i balance

Balance Mes store internationale succes er tæt forbundet med genkendeligheden i grundlæggernes historier. Klassiske eksempler på et travlt liv, som til sidst føltes mere som et pligtfyldt hamsterhjul end som en tilværelse i ja, balance.

Rebecca og Clare er søstre og efter en årrække med krævende jobs i forretningslivet på andres vilkår, besluttede de at få foden under eget bord. Da de samtidig begge oplevede hvordan deres hud reagerede på de store mængder stress de var udsat for, var valget af et hudplejebrand oplagt.

Inspirationen kom fra yoga, aromaterapi, refleksologi og et dybtfølt ønske om at inkorporere følelsen af ro, afslapning og velvære i enkle hudplejerutiner, beroligende dufte, smuk emballage, naturlige ingredienser og et holistisk syn på hudpleje og velvære.

 

Balance Me produkter er meget mere end hudpleje

Balance Me laver produkter, hvor der er tænkt på både forbrugeren, miljøet og almenvellet i alle led af produktionen. Når du køber Balance Me produkter er du sikret en høj grad af omtanke, både i forhold til din hud og i forhold til din omverden. Høj kvalitet til tilgængelige priser og omsorg for miljøet i valget af ingredienser, produktion, emballage osv.

Den blide tilgang til balancen mellem arbejde og fritid og til klima og miljø går i høj grad igen i Balance Mes produkter. Her er ingen skrappe indholdsstoffer, quick fixes og invasive genveje. Rebecca og Clare tror fuldt og fast på, at hvis en hudplejerutine føles velgørende, hudkærlig og nydelsesfuld, så er det lettere at holde fast i de gode vaner – og så kommer resultaterne i form af en balanceret, glad, sund og strålende hud.

 

Vores håndplukkede favoritter

De produkter vi har valgt på vores velværeunivers, repræsenterer i høj grad Balance Mes bestsellere!

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så er Glowing Skin Edit en fantastisk måde at lære brandet at kende. Produkterne er udvalgt til at give masser af fugt, udstråling og glød. Og så er det også kærligt ved pengepungen, idet du sparer 40 % i forhold til at købe produkterne enkeltvis.

Vi kunne heller ikke stå for den prisbelønnede Vitamin C Repair Serum, som udover at lysne pigmentpletter og forbedre hudtonen også stimulerer kollagenproduktionen, tilfører fugt og øger hudens elasticitet. Resultatet er en mere strålende ensartet hudtone med mere fylde og glød.

Cleanse & Smooth Face Balm er et lille mirakel til tør hud med uens hudtone. Produktet opløser makeup og snavs og polerer hudoverfladen, så der banes vej for nye friske hudceller. Alt imens huden næres og plejes med næringsrige vitaminer og barrierevenlige lipider, så du undgår udtørring.

 

Aromaterapeutisk velvære

Beauty Sleep Hyaluronic Mist er det ultimative eksempel på Balance Me og deres skønhedsfilosofi. Hudkærlige, fugtmættende ingredienser i søvndyssende symbiose med velduftende aromaterapeutiske essentielle olier, som giver sindet ro.

Balance Me er et helt univers af velduftende, velgørende kvalitet med formuleret med holdning og mod. Og så er det startet af to seje og målrettede kvinder, som vi beundrer helt vildt! Et perfekt Veluni-brand.