Til krop

Giv kroppen glød og farve med en god selvbruner, gerne en, der også indeholder fugtgivende og plejende ingredienser. Find vores favoritter her og læs mere nedenfor, så resultatet bliver helt perfekt!

13 varer

Faldende orden
pr. side

”Har du været på ferie?”

De fleste af os er vilde med den der glød man har efter nogle uger med solskin. Én ting er følelsen af varme i kroppen, af masser af lys og afslappet sommerstemning. En anden er den farve, som en god sommer giver. Den tager lige toppen af det skummetmælksfarvede, blodårerne knapt så synlige, huden ser simpelthen anderledes sund ud, når den lige har fået lidt solbrun kulør.

Men langt de fleste af os har fattet beskeden; solen er en kæmpe synder, når det kommer til for tidlig ældning af huden. Lige så dejlige solens varmende og livgivende stråler er, lige så megen skade kan de lave i vores hud og huden sundhed. For at formulere det ultrakort, så dræber stærke UV-stråler hudcellerne ved at beskadige deres dna. Det resulterer blandt andet i tab af kollagen og elastin, mindsket evne til at holde på fugten i huden, uens hudtone og hyperpigmentering, løs og slap hud, dybe rynker osv.

Så ind i skyggen med os! Der kan man jo også sagtens nyde varmen. Men hvad så med den lækre kulør?

 

Sommerferie på flaske

Nej, vi taler desværre ikke om rosé. Om end vi absolut ikke bebrejder dig, hvis du snupper et glas mens du bruger din selvbruner! Sommerkuløren skal altså ikke indtages, den skal smøres på og det er heldigvis også både rart og fornøjeligt.

Du skal tage stilling til to ting, når du vil bruge selvbruner på kroppen. Hvordan du forbereder huden. Og hvilken type selvbruner du har lyst til at bruge. Det sidste handler både om konsistens og om, hvor hurtigt du vil se et bemærkelsesværdigt resultat. Nogle produkter er formuleret til at give farve øjeblikkeligt, andre til at give farve diskret og gradvist.

For at du får det bedst mulige resultat, så er der et par tips til at gøre huden klar.

 

Forbered huden rigtigt

Huden afstøder kontant døde hudceller og måske er vi tilbøjelige til at glemme huden på kroppen lidt, fordi den ofte er gemt væk under tøjet. Men hvis du skal lykkes med din selvbruner til kroppen, så er det værd at bruge et øjeblik eller to på at gøre huden ordentlig klar.

Smut gerne under bruseren med en body scrub eller et par bløde skrubbehandsker og en god, fugtgivende body wash. Hvis din hud er meget tør, så kan det være fornuftigt at give huden et tyndt lag bodylotion, så den lige kan få lidt fugt, inden du bruger selvbruneren. Den skal ikke skinne eller fedte, så trænger selvbruneren ikke ordentligt ind. Bare et ultratyndt lag, så huden ikke er alt for tørstig.

 

Gå systematisk til værks

For at få et jævnt resultat, så anbefaler vi at du går systematisk til din selvbruning. Start med en kropsdel og massér produktet grundigt ind, så der ikke er striber nogen steder. Gå videre til næste kropsdel og bevæg dig roligt frem, så du er sikker på at få påført selvbruner på alle de områder, du ønsker. Vær varsom ved knæ og albuer, hvis du er meget tør. Her er det særlig vigtigt at være grundig med peeling og fugt, inden du bruger selvbruner. Alternativt kan du undlade at smøre de tørreste områder, hvor farven har det med at sætte sig i hudfolderne.

Alle vores produkter kan bruge på både krop og ansigt og der en fin mening i at give begge dele farve med det samme produkt og i samme omgang. Selvbrunerprodukter er altid lette i konsistensen, så de er lette at fordele og smøre ud og derfor er de alle sammen velegnede også til brug i ansigtet, da de ikke virker tilstoppende.

 

Favoritter til kroppen

Fabulous Gradual Tanning Lotion er en lille genistreg til at få farve på kroppen, uden solskader. Prisen er god, farven opbygges gradvist og cremen er fyldt til randen med virkelig lækre fugtgivende ingredienser. Formuleringen er resulteret i en utrolig god bodylotion, med selvbruner-bonus!

En Veluni-yndling er moussen fra Vita Liberata, Tinted Tanning Mousse. Den er helt fantastisk sammen med en tanning mitt, både fordi den giver øjeblikkelig farve med guide-farve og fordi den resulterer i en vildt flot solbrun farve, som altid giver komplimenter. Moussen er superlet at fordele, fugter huden og når du bruger tanning mitt bliver bruningen helt jævn og naturlig. Ryst før brug!

Selvbruner-dråber er ultrasmarte, fordi de opgraderer et produkt du allerede har, til en selvbruner! Bland et par dryp i din bedste bodylotion et par gange om ugen og få en fin og diskret solgylden glød, nemt og bekvemt.

Instant sommerben? Body Blur er makeup til kroppen og giver virkelig fine brune ben med et smukt glødende skær med en enkelt indsmøring. Hvis benene eller armene skal vises frem, så er Body Blur en lynhurtig vej til en superappetitlig gylden kulør med diskret shimmer. Og så kan den vakses af under bruseren, når festen er slut.