Blog

Tør hud! prøv slugging

Slugging

Teknikken, kendt som "slugging", måske ikke det mest charmerende navn ved første øjekast, er inspireret af den måde, snegle naturligt bevarer fugtighed i deres hud på. Dette princip kan mirakuløst omdanne selv den mest tørstige hud til en velhydreret, blød overflade.

Læs mere

Ro på - slow beauty er her

Træk vejret, sænk skuldrene, smil til dine rynker og bliv klogere på, hvorfor slow beauty er et tiltrængtparadigme-skift, som først og fremmest giver ro i huden, kroppen, sjælen (og økonomien!)

Slow beauty er goddag til "wellbeing" og farvel til "wellness"-industrien. Vi er udmattede af kaskader af produkter, procedurer og omfattende skønhedsregimer med uendelige trin, der mest gavner en industri, som lever fedt af at fortælle os, hvad der er galt med os og hvordan det skal fikses. (Psst! Det skal altid købes væk...)

Læs mere

Tre gode råd til tørre hænder

Tørre og røde hænder, med hud, der skaller og sprækker. Huden på hænderne er udsat for meget og vinteren kan være særligt hård for hudbarrieren. Vi har samlet tre gode og enkel råd til at undgå gener, beskytte hudbarrieren og passe godt på hænderne i kulden. 

Læs mere

5 tips til rødme i huden - og et enkelt quick fix!

Rødme i huden kender vi alle. Det er faktisk en måde, hvorpå vores krop kan signalere visse følelser til vores omverden, helt uden ord! Og rødmende kinder kan være ganske charmerende, hvis de skyldes frisk luft, en festlig aften eller forelskelse... Men det er ikke den type rødme, vi skal håndtere hér. Bliv klogere på hvorfor huden blusser, hvad det kan skyldes og hvad du selv kan gøre.

Læs mere

7 gode råd til pleje af tør hud

Tør hud er en udfordring for mange af os! Nogle pga. vores tørre hudtype, andre pga. dehydreret eller fejlbehandlet hud. Læs med her og få 7 rigtige gode råd, der kan hjælpe dig af med den tørre hud og give dig masser af sund, fugtmættet glød!

Læs mere

Mørke rander under øjnene

Mørke rander under øjnene er en kosmetisk udfordring, som mange af os døjer med. Bliv lidt klogere på årsagerne og få gode tips til at pleje huden optimalt, så randerne fremstår mindre synlige. Og vores bedste råd til at få ordentligt styr på brugen af concealer!

Læs mere

Guide - Sådan mindsker du poser under øjnene

Poser under øjnene

Poser under øjnene kan føles kosmetisk skæmmende og være meget generende. I vores blogindlæg bliver du klædt bedre på til at tackle poser under øjnene. Der er bl.a. tale om en lille og smart tre-enighed, som kan gøre en stor forskel!

Læs mere

Ahhhhnsigtsmassage

Ansigtsmassage er cross fit for ansigtshuden - bare uden sved, ubehag og grimt træningtøj! Massér dig til mindskede mimiske rynker, afspændte muskler og en hud der gløder. Og så føles det SÅ godt! Frem med olie, creme eller rensebalm og giv dig selv lidt velgørende kærlighed.

Læs mere

Fugtmist - hudkærlig støvregn

Fugtmist er som en lækker lille appetizer, inden hovedretten kommer. Den er en appetitvækkende indledning, der gøder huden inden du påfører de andre produkter og hjælper dem med at trænge lettere ind i huden. Her kan du læse om, hvorfor vi er fans på Veluni. Og hvad du skal kigge efter på inci-listen.

Læs mere