Til ansigt

Få glød i kinderne og varme i ansigtet med en god selvbruner til ansigtet. Gå efter et produkt, som et let i konsistensen og som trænger hurtigt ind. Eller vælg en selvbruner i dråbeform, så du tilføjer en ekstra glødgivende funktion til dit ansigtscreme. 

16 varer

Faldende orden
pr. side

Farve i kinderne

Sommerens sol gør en masse dejlige ting ved vores ansigter. Fregner, lyse bryn, glød i kinderne. Mange af os kan vældig godt lide, hvad lidt sol gør ved vores udseende. Farven udvisker ujævnheder i hudtonen, huden bliver lidt mindre gennemsigtig og de brune kinder signalerer ude-liv, frisk luft og ferie…

Men solens UV-stråler laver masser af ravage i vores hud, som ikke just pynter. Rynker og linjer, pigmentpletter, karudvidelser osv. Solen er dejlig, jovist, men vi er nødt til at dosere den varsomt, både fordi den kan gøre skade på hudens kvalitet og udseende, men så sandelig også på vores sundhed.

Derfor er der al mulig grund til at snyde, så det driver! Og med en god selvbruner kan du se ud som om du lige har rejst dig fra solsengen, året rundt, uden risiko for solskader.

 

Permanent eller midlertidig farve

Der er to veje til glød i kinderne, når vi taler decideret brunfarvning. Den ene drejer sig om permanent selvbruning, som opnås med produkter, der indeholder DHA (dihydroxyacetone). Det er et stof, som reagerer med huden og udvikler en brun farve i hudens allerøverste lag af døde hudceller. Denne type brunfarvning holder typisk 1-2 uger, fordi den forsvinder i takt med at de døde hudceller falder af.

Den anden type brunfarvning opnås ved hjælp af de mere makeup/foundation-agtige produkter. Det fungerer som en foundation, dvs. at du påfører dem, når du ønsker kulør i ansigtet og vasker dem af som en almindelig foundation, inden du går i seng.

 

Snig selvbruner ind i din rutine

Vi frådser jo ikke just i solskin i Danmark, især ikke i vinterhalvåret og de fleste af os kan godt komme til at se lidt trætte og blodfattige ud, mens vinteren går sin gang. Det kan pynte helt gevaldigt lige at knække skummetmælksfarven med lidt selvbruner sæsonen igennem og her er selvbruner i dråbeform ganske enkelt genialt. Ikke mindst fordi du drypper den i den hudpleje, du allerede bruger! Så her er faktisk tale om smutvejen til selvbruner via de produkter du allerbedst kan lide, og som du har udvalgt specielt til din huds behov.

På den måde opgraderer du din yndlingsdagcreme til OGSÅ at give dig glød og farve i ansigtet, uden at du skal bakse med en separat selvbruner. Smart!

 

De bedste bud til sommerglød i ansigtet

Vi kommer ikke udenom selvbruner i dråbeform her. Ikke mindst fordi det er en mulighed for at lave dine egne cremer om til selvbrunere, samtidig med at produkterne leverer den effekt du personligt har brug for. I praksis vil det sige, at din creme til fedtet hud nu er en selvbruner til fedtet hud. Din creme til rosacea er en selvbruner til rosacea. Osv. Det er så snedigt!

Tanning mist er en anden virkelig smart opfindelse, som kan bruges på forskellige måder. Enten kan du bruge forstøveren til at fordele produktet ud over ansigt, hals og bryst og gnide det ind med hænderne eller en tanning mitt. Eller du kan påføre produktet mellem hænderne eller på en tanning mitt og have mere kontrol over processen, hvis du er begynder i selvbruning. Desuden kan du lægge flere lag tanning mist på én gang, blot du lader produktet trænge ind og tørre inden du påfører næste lag. Smart, hvis du vil have tydelige resultater, hurtigt.

Fabulous Gradual Tanning Lotion er bade en selvbruner – og en virkelig god creme! Den er formuleret med aloe vera, glycerin, sheasmør, et utal af fugtgivende ekstrakter fra planter og frugter, panthenol, hydrolyseret silke og hyaluronsyre. Og så er det oveni købet en effektiv selvbruner, som gradvist bygger en utrolig fin solbrun farve op, mens den plejer huden til perfektion.