Anti age dagcreme

Lækker hud, uanset alder. Det er et af vores hedeste ønsker hos Veluni og vi vil gerne dele vores gode bud med dig, så du kan vælge en dagcreme, der hjælper dig på vej. For når hudkvaliteten er god og huden er i topform, så betyder en rynke hist og her ingenting.

15 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er ”ældet hud” i dine øjne…?

Rynker? Mat eller manglende glød? Uens hudtone med pigmentpletter? Tydelige solskader? Løs, slap hud? Eller et sammensurium af det hele?

Uanset hvad der springer mest i øjnene på dig, så har vi jo fat i nogle af de helt klassiske ældningstegn, som – let’s face it – før eller siden kommer til os alle. Medmindre vi laver en Jane Fonda, og får den løse hud snittet væk med jævne mellemrum!

Lad os antage, at langt de fleste af os stille og roligt bevæger os hen mod flere rynker, mindre spændstigt hud og flere alderstegn. Er det så forfærdeligt endda, hvis vi tænker over det? Vi vil jo gerne være gamle, leve længe og have det hele med!

 

Se også:

 

Din hudkvalitet er afgørende

Ældet og rynket hud kan have en fantastisk hudkvalitet! For kvaliteten af huden afhænger faktisk slet ikke af antallet af rynker og linjer. Det handler i langt højere grad om en blød, velnæret, fugtmættet hud, som gløder af sundhed. God hudkvalitet har ingen alder.

Gode indikatorer på god hudkvalitet er f.eks. små porer, ensartet hudtone, en blød, glat overflade uden tilstopninger og en fugtmætning, der gør at huden skinner let og reflekterer lyset.

Den største trussel for din hudkvalitet er faktisk ikke engang din alder. For vores gener er så forskellige, og måske er der ikke ret mange rynker i din familie-historik. Men solen, som vi elsker og ikke vil undvære, den er altså den værste synder. Og det er så tilfældigvis også den hud-fjende, som det er lettest at beskytte sig imod. SPF. Hver dag. Faktortal mellem 15 og 50, alt efter hvor pigment-forskrækket du er. Enten som en del af din dagcreme eller et supplement ovenpå.

 

Dagcreme med anti age egenskaber

En anti age dagcreme skal altså trække din hud længere over imod sundhed, glød, smidighed og mindskede ældningstegn. Afhængig af din hudtype (tør eller fedtet) skal de fleste af os kigge efter fugtgivende ingredienser så som ekstrakter fra planter (aloe, agurk, granatæble, blomstervand, havvand), glycerin, hyaluronsyre, carbamid, panthenol og mælkesyre.

For at huden kan holde på fugten, så du ikke tørrer ud i dagens løb, skal cremen indeholde fugtbindere. Kig efter planteolier, squalane, sheasmør, lecithin eller tocopherol.

Og SPF. Altid SPF.

 

Gode bud på anti age dagcremer

 

Natural Protection Moisturiser SPF 25 fra Balance Me er et virkelig godt bud på en alsidig dagcreme med gode, effektive ingredienser og indbygget SPF. Og den dufter som en drøm.

Re’Age-Nt Line Creme fra True Delight indeholder essentielle fedtsyrer, som styrker hudens modstandskraft, fasthed og udstråling.

ACTI-VITA Ultra Rich Crème fra Monteil indeholder et ProCGen Komplex, der mindsker rynker og linjer og en snedig blanding af vitaminer og planteolier forbedrer hudstrukturen og fugtmætter huden.

Photoage Protection Serum SPF 50 kan enten bruges alene eller over dagcremen som ekstra UV-skjold. Den er superlet i konsistensen, parfumefri og fungerer fint under makeup.