Dagcreme uden parfume

Duft i din dagcreme har ikke nogen skønhedsmæssig funktion, det er ren aromaterapeutisk fornøjelse, som huden sagtens kan undvære. Så hvis du foretrækker en dagcreme uden parfume har vi samlet et lille udvalg til dig her!

Vi har også en produktserie af ansigtscreme uden parfume.

9 varer

Faldende orden
pr. side

At dufte eller ikke at dufte

I bund og grund betyder det ingenting, om der er duft i din dagcreme eller ej. Medmindre du, eller nogen i din nærhed, er parfumeallergikere! Hvis det er tilfældet, så styr langt udenom ting med parfume i – også essentielle olier, duftende blomstervand og så videre. Duften i et produkt tjener ikke noget formål, medmindre det er en deodorant eller en decideret parfume, så du kan med sindsro vælge duften fra. Den har ingen skønhedsmæssig eller helbredsmæssig funktion.

Men hvis dufte generelt gør dig glad og ikke generer dig, så kan en lækker dagcreme med en skøn duft være en dejlig måde at starte dagen på! Der kan jo ligefrem være tale om en såkaldt aromaterapeutisk effekt, hvor en bestemt velduft hensætter dig i en glad og energisk eller rolig og fokuseret stemning.

 

Fravalg af duft kan være sund fornuft

I Danmark er vi, på visse områder, præget af temmelig stor snusfornuft. Mange af os har svært ved at se nødvendigheden af at ALT skal have en duft. Og vi bruger gerne rengøringsmidler, vaskepulver, shampoo, håndsæbe, lotions og meget andet uden duft. Tanken om at alle produkter til husholdning og personlig pleje dufter kraftigt af parfume er en næsten kvalmende tanke. Eller i hvert fald lettere overvældende.

Så der kan være fin mening i at vælge at mange produkter på badeværelset skal være uden parfume. Så er der måske en dyr shampoo eller en ganske særlig body creme eller parfumeolie, som spiller hovedrollen i din daglige duft.

 

Hvad skal du vælge

Vi har et lille og lækkert parfumefrit sortiment, som dækker de flestes behov. Vi er særligt glade for den plejende, beroligende og blødgørende SOLUTIONS Calm Anti-Stress Creme fra Monteil, som er formuleret til at bringe stresset hud i ro og balance.

Øjencremen fra ICE-serien. Super Sensitive Eyes tåles af selv den mest følsomme hud og styrker og beskytter den sarte hud omkring øjnene.

Vi er fans af solfaktor hos Veluni og derfor er vi glade for den parfumefri Photoage Protection Serum SPF 50, som fugter som en dagcreme og beskytter huden mod UV-stråler og solskader.

Klassikeren til rødme og rosacea fra Rosalique er selvfølgelig også uden parfume, da parfumestoffer kan være en trigger af rosacea for nogle. Brug den eventuelt ovenpå Anti-Stress cremen eller solcremen fra Monteil!