Sanzi Beauty

Danske produkter med dokumentationen i orden! Sanzis produkter er lavet udfra principper om effektive produkter, plejende ingredienser og synlige resultater. Sanzis produkter er parfumefri og veganske og producenterne har gjort sig stor umage for at skabe flotte resultater uden at gå på kompromis med brugernes sundhed eller sikkerhed. 

13 varer

Faldende orden
pr. side

Sanzi Beauty – et brand efter danskernes smag

Sanzi Beauty er et velkendt dansk firma, som har haft en stor plads i danskernes hjerter siden opstarten i 2016. Brandet blev hurtigt veletableret i skønhedsbranchen, ganske enkelt fordi deres filosofi, innovation og produkter tog markedet med storm fra begyndelsen.

Firmaet er grundlagt af iværksætteren Robert Friedrich, som ønskede at lave et vippeserum, der levede op til højt kvalitativ standard på tre vigtige punkter. Vipperne skulle, ved målrettet regelmæssig brug, blive længere, kraftigere og stærkere med færre knækkede eller tabte vipper.

Firmaet lægger stor vægt på at have værdierne i orden. De gør en dyd ud af at have dygtige ansatte, som har gode forhold. Det er tænkt over alle trin i udviklingen af produkterne og som en grundlæggende etisk beslutning er alle produkterne veganske. Den beslutning betyder, at produkterne både har kvaliteten og etikken i orden, hvilket har betydning for flere og flere af de kritiske danske forbrugere.

 

Sanzi Beauty vippeserum

Sanzi Beauty vippeserum skylder først og fremmest sin kæmpestore succes – og placering som Sanzis absolutte bestseller – til én afgørende faktor; det virker! Kombinationen af ingredienser i produktet betyder, at kunder i visse tilfælde ser resultater efter bare 4 uger, dvs. én cyklus for et vippehår.

Mange forbrugere af skønhedsprodukter er opmærksomme på problematiske indholdsstoffer og nogen er bekymrede for eventuelle allergiske reaktioner eller anden ubehag. Sanzi Beauty har gjort sig stor umage med formuleringen, så deres vippeserum er yderst skånsom for huden. Den kan uden problemer eller gener bruges af folk med sarte øjenomgivelser og af kontaktlinsebrugere.

Ved sin lancering tog Sanzi Beauty vippeserum kampen op med veletablerede navne i branchen, som leverede fine resultater. Men med Sanzi Beauty vippeserum fik vi mulighed for at købe et dansk-produceret produkt, som leverede supergode resultater, samtidig med at visionerne bag brandet passede godt til danskernes smag.

 

Sanzi Beauty Hudpleje

Sanzi Beauty Hudpleje er først og fremmest supersimpel, danskproduceret, vegansk og parfumefri hudpleje, til priser hvor alle kan være med. Sanzi har gjort sig umage i alle led i processen og lagt særlig omhu i at tilføre produkterne ingredienser, med evidensen og effekten i orden! Folk, der går op i indholdsstiffer vil blive glade ved synet af squalane, glycerin, sheasmør, allantoin, rød-alge, mælkesyre, mandelsyre, E-vitamin, acai-olie, urea, hyaluronsyre og mange, mange andre lækre sager, som får huden i bedre form.

Sanzi Hudpleje har flere kort på hånden i forhold til os forbrugere. Flere og flere af os vil rigtig gerne passe godt på huden og samtidig undgå parfume. Hele Sanzis sortiment er parfumefrit, hvilket både er en fordel for dig, som bruger produkterne og for mennesker omkring dig, som kan have det svært med parfumestoffer. Desuden undgår du en såkaldt parfumecocktail, der kan opstå, hvis alle dine produkter indeholder parfume; shampoo, hårprodukter, hudpleje, kropspleje, eau de parfum osv. Men Sanzi skåner du huden uden unødige dufte, som du så kan reservere til din yndlingsparfume eller olie.

Udover det, så er hele serien, inkl. krops-, bryn- og vippeprodukter veganske. For flere og flere er der et etisk aspekt ved rollen som forbruger, og med Sanzi slipper du for at overveje, om der er dyr, der har lidt overlast i produktionskæden. Når produkterne samtidig er tiltalende, smukke, effektive og plejende, så går der ikke noget tabt ved at vælge etisk og moralsk i forhold til dyrevelfærd. Et valg, der i visse andre tilfælde betyder fravalget af noget, man egentlig gerne vil have... Sådan er det heldigvis ikke med Sanzi! Og som en betydelig spiller på markedet for hudpleje er Sanzis veganske valg med til at præge skønhedsbrancen til at gå i en mere forsvarlig, omsorgsfuld og bevidst retning - til gode for os forbrugere og vores omverden.

 

Less really IS more

Sanzi Beauty Hudpleje er bevidst udviklet til at være let at overskue som forbruger. Hudplejejunglen er let at fare vild i og selvom vi alle gerne vil gøre det bedst muligt for vores hud, så kan det være dybt forvirrende at vælge hudpleje, der passer. Uden at gøre alt for mange ærgelige fejlkøb. Den problematik forsøger Sanzi at afhjælpe ved at lave få, virkelig gode og effektive hudplejeprodukter, som kombinerer aktive ingredienser som eksempelvis glykolsyre og mælkesyre med plejende og nærende ingredienser, der beskytter hudbarrieren og giver huden ro. Og så har Sanzi valgt at styre udenom at inddele deres hudplejeprodukter i hudtyper, hvilket er godt tænkt! Det er nemlig ofte sådan, at vores hud i ansigtet er en kombination af mange forskellige hudtyper gennem en uge, et år, et liv. Derfor har fokus været på at lave produkter af virkelig høj kvalitet, som kan levere resultater til alle, uanset hudtype. Og det er i højere grad kombinationen af produkter, der afgør, hvordan Sanzi varetager den enkeltes behov.

Sanzis hudplejeprogram består af enkle produkter, simple trin og størst muligt udbytte. Den ultra-skrabede version er rens, fugt og SPF om dagen, rens, fugt og natcreme til nat. Vil du gøre mere, så kan en fugtgivende face mist, et lækkert serum eller en nærende olie at dryppe i din creme.