Satisfyer

Satisfyer er det tætteste man kommer på et "household name" indefor sexlegetøj. Brandet har formået at skabe nye innovative produkter, som krydrer sexlivet på helt nye måder. Deres succes og tilgang til sexlegetøj har gjort, at det er blevet langt mere naturligt og almindeligt - både at bruge det og tale om det. Hurra for det!

6 varer

Faldende orden
pr. side

Satisfyer – orgasmer til alle

Satisfyer er et verdensberømt tysk sex-tech brand, som i 2016 lancerede en nyhed, der har revolutioneret markedet for sexlegetøj; Satisfyer Pro 2 med den patenterede Air-Pulse Tech. Siden da er Satisfyer Pro 2 og alle hendes familiemedlemmer blevet ”house hold names” indenfor seksuelt velvære og den velkendte klitorisvibrator med trykluftsimpulser er alle tiders største bestseller i Satisfyers univers.

Siden opstarten har Satisfyer vundet over 430 internationale design-priser og de har i dén grad været med til at sætte seksuelt velvære på dagsordenen som en del af et sundt og fyldestgørende liv. Missionen er klar! Brugen af sexlegetøj og åbenhed om seksuelt velvære skal aldrig mere været tabubelagt, pinligt eller noget man føler skal holdes hemmeligt.

 

Prisvindende design

Satisfyers designs er altid kendetegnet ved høj produktkvalitet. Produkterne lever op til en hel mængde standarder i forhold til sikkerhed, sundhed og brugervenlighed og firmaet kan med rette hævde at de producerer noget for alle, uanset præferencer.

Desuden er alle designs lavet med appetitlig æstetik for øje. Produkterne skal være lækre at bruge, men de må også gerne være sjove, fine eller ligefrem smukke at se på. Satisfyer lægger stor vægt på smukke detaljer, lækre materialer og fine farver, så det næsten er synd at gemme produkterne væk i en skuffe.

 

Seksuelt velvære ad libitum

Satisfyer har solgt over 100.000.000 stykker sexlegetøj verden over ud fra en simpel filosofi. Brugen af sexlegetøj og et godt og tilfredsstillende seksuelt velvære bør være tilgængeligt for alle. Derfor laver Satisfyer produkter med høj kvalitet, stor diversitet og fornuftige priser, så alle kan være med. Virksomheden har et princip om at produkterne ikke skal koste en formue.. Og det er måske en af grundene til at Satisfyer Pro 2 er blevet så populær. Udover et utal af orgasmer, naturligvis…

 

Sexlegetøj til de kræsne

Vi har udvalgt et lille sortiment af sexlegetøj fra Satisfyer, som i høj grad repræsenterer virksomhedens diversitet og kvalitet. Vi kunne naturligvis ikke stå for hverken Satisfyer Pro 2 eller hendes kusine Satisfyer 1, en lille handy udgave af Pro 2.

Desuden har vi valgt en lille håndfuld andre produkter, som forener Satisfyers fine grundtanker om funktionalitet, smukt design og seksuelt velvære. Vi har valgt vibratorer i to forskellige designs, den ene kombinerer vibrator med den fantastiske Air-Pulse Tech, som gjorde Satisfyer Pro 2 så berømt. Den fine lille vibrator White Temptation kan bruges over hele kroppen, ligesom Satisfyer Power Penisring, der udover sin primære funktion også fungerer fremragende som vibrator på kroppens andre erogene zoner.

Satisfyers Feel Good Mestrual Cup sæt er en økonomisk, hygiejnisk og klimamæssig gevinst! Du får to forskellige størrelser i sættet, så du er dækket ind både på blødningens tunge og lette dage. Koppernes design i blød, hudvenlig blå medicinsk silikone gør dem behagelige og sikre at bruge.