Økologiske ansigtsmasker

Økologiske ansigtsmasker er lækre, cremede og smørbløde produkter, fyldt til randen med lutter gode ingredienser, som huden kan labbe i sig. Og så er de produceret på en skånsom måde, som tager hensyn til både mennesker og miljø. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Ansigtspleje med økologisk certificering

Økologi er ikke længere nicheprodukter for de særligt inkarnerede miljøforkæmpere, der er villige til at ofre en vis mængde lækkerhed, velduft eller luksus for at have samvittigheden i orden. Økologisk hudpleje er som en selvfølge kendetegnet ved høj kvalitet, omhu i produktionen og slutprodukter, som både pynter på badeværelseshylden, på huden og på klimaet. Nogle af os kan godt lide, at vores ansigtspleje har en ekstra dimension, som tager hensyn til miljøet og planetens sundhed. Og hvorfor dog ikke? Flere og flere virksomheder forstår, at forbrugere i dag gerne vil have hele pakken – både effekt på huden og en skånsom tilgang til vores fælles ressourcer.

 

Forstå Nature & Progrès certificering

Hudplejeserien True Delight™ fra PANDHY’S har en fransk certificering, som har meget strenge retningslinjer for de produkter, som godkendes. Ud over at produktion, emballering osv. skal leve op til en masse krav i forhold til miljøhensyn, så er alle syntetiske ingredienser bandlyst. Dvs. ingen silikone, ingen syntetiske olier, dufte, farvestoffer, konserveringsmidler osv. Produkterne i True Delight™ er derfor baseret udelukkende på blomstervand, planteolier og aktive ingredienser fra økologisk planteavl.

 

Fordele ved en økologisk ansigtsmaske

Økologisk hudpleje er ikke i sig selv et argument, hvis vi udelukkende taler om de resultater hudplejen skaber. Rigtig mange ikke-økologiske produkter leverer supergode resultater og, nej, det er ikke rigtigt at konventionel hudpleje er hverken giftig, toxic, farlig eller skadelig. Et brand kan ikke drive forretning ved at forgifte sine kunder, dertil er vi moderne forbrugere efterhånden for årvågne. Og der er myndigheder hvis eneste opgave er at sikre, at producenterne laver produkter, som vi kan tåle at bruge.

MEN. Når du vælger økologi i din hudpleje, er det ikke nødvendigvis et fravalg af konventionelle elementer, men et aktivt tilvalg af en type produkter og produktionsmåder, som tiltaler dig! Og det giver rigtig god mening.

En økologisk ansigtsmaske er resultatet af skånsomt og miljøbevidst landbrug og industriel produktion. Og så er True Delights™ produkter virkelig dejlige!

 

Fugt, næring – og god tid

Endnu en overvejelse du måske gør dig i forhold til at vælge en økologisk ansigtsmaske kan være, at en maske jo i sagens natur ligger længe på huden og skal trænge godt og grundigt ind. Hvor f.eks. en rens hurtigt skylles af, så er en ansigtsmaske lavet til at blive længe på huden, der gerne skal optage så meget som muligt. Og der kan det måske give lidt ekstra ro i maven, at produktet er økologisk, hvis man er bekymret for indholdet i konventionelle produkter.

I True Delight™ produkterne er der lutter naturlige ingredienser for huden at absorbere. Alle fire masker har deres bløde og cremede konsistens fra et miks af blomstervand og planteolier, beriget med forskellige aktive ingredienser, som skaber forbedringer for netop din hud-udfordring.

Hvilken maske passer til dig?

True Delight™ har gjort det nemt at vælge rigtigt. De har lavet et lille udvalg af økologiske ansigtsmasker, som dækker de fleste behov.

Hydro’Range med orangeblomstvand og nærende olier far bl.a. avokado og macadamianød er det perfekte valg til tør hud, der trænger til at få fyldt op på fugtkontoen og samtidig opnå en blød og smidig hudbarriere.

B’Matt er lavet til den fedtede hud, med tendens til tilstopninger, der har brug for kærlig pleje og talgregulering i samme ombæring. Masken indeholder bl.a. lermineral og zink, som renser porerne og virker ophelende på udbrud og småskader i huden.

ReAge’Nt er en anti-age maske, med fugtigvende blomstervand og hyaluron og nærende og blødgørende indhold fra olierne af citrongræs og arganfrugt. Perfekt til at mildne og blødgøre tørhedslinjer.

V’Vanish er formuleret med arbutin, et udtræk som reducerer synligheden af alderspletter og solskader. Masken er fugtmættende, næringsrig og har en helende effekt fra aloe vera og zink.