Rosalique

Kendt og elsket af de fleste, som gerne vil behandle rødmende, blussende, irriteret hud. Og som samtidig ønsker at dæmpe udseendet af røde kinder og karudvidelser. Rosaliques succes er baseret på bio-medicinsk forskning, med tre nøgle-elementer: øjeblikkelig kosmetisk dækkende effekt, blid og beroligende behandling samt langvarig forbyggelse takket været solfaktor 50.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Rosalique 3 i 1 anti rødme creme

Det britiske firma Rosalique er lykkedes med at lave et produkt, som er blevet fast inventar hos rigtig mange mennesker. Ultimativ dækning af rødmende hud, blid behandling af årsagen til rødmen og langsigtet beskyttelse og forebyggelse takket være SPF 50 har gjort cremen uundværlig for alle os med tendens til uønsket rødme i huden.

 

Dækkende effekt

Først og fremmest har Rosalique formået at lave et produkt med en helt unik dækkeevne, der fungerer fremragende som foundation og concealer. Hud der rødmer og blusser pga. eksempelvis rosacea, couperose eller irriteret inflammation oplever en øjeblikkelig dækning, som overgår de fleste makeupprodukter.

Teknologien bag den exceptionelle dækkende effekt er ret fascinerende! Den tyske forsker i biomedicin Dr. M. Schiele lancerede i 2018 Rosalique cremen, som indeholder små mikroskopiske grønne ”sfærer”, som indeholder hudfarvede pigmenter. Ved påføring på huden neutraliserer den grønne farve effektivt den røde farve i huden og frigør derved de små farvede pigmenter, som sikrer en ensartet hudtone uden blussen.

Behandlende effekt

Rosalique cremen er beriget med blødgørende og hudkærlige ingredienser så som glycerin, urea og sheasmør, som styrker og smidiggør hudbarrieren, så den bliver mere modstandsdygtig. Cremen er desuden tilsat dulmende panthenol, zeolit, et vulkansk mineral, og alpha-bisabolol, et udtræk af kamille, som tilsammen virker stærkt beroligende og helende på irriteret rødmende hud. Britiske Good Housekeeping Institute har gennemført en grundig forbrugertest af Rosalique 3 i 1 anti rødme creme og i denne test oplevede 72 % af testpersonerne en markant forbedring af rødme og irritation på 8 uger.

 

Beskyttende, forebyggende effekt

En af de allerværste triggers af rødme og blussende irriteret hud er desværre solen. Lige så varmt, livgivende og dejlig sollyset er, lige så irritativ en påvirkning kan sollyset have på eksempelvis rosacea, som er en meget almindelig og generende årsag til rødme i ansigtet. Derfor har Rosalique valgt at tilføre cremen en høj solfaktorbeskyttelse i form af SPF 50. Det betyder at du kan nyde solen uden at bekymre dig om forværring af rødmen i ansigtet. At du så samtidig er godt beskyttet mod andre solskader så som pigmentpletter og rynker, det er jo bare en skøn bonus!

 

Rosalique børste

Rosalique har begået en lille geni-streg i udviklingen af deres børste, som er designet specifikt til at påføre Rosalique 3 i 1 anti rødme creme helt optimalt. Børsten er håndlavet og vegansk og hårene er både faste og bløde, så du opnår perfekt påføring af cremen uden gener.

Børsten er helt genial til påføring af Rosalique 3 i 1 anti rødme creme, som på grund af den grønne farve i de små mikrosfærer kan farve fingerspidserne ved påføring. Den problematik undgås ved brug af børsten, som også er supergod til at massere og ”buffe” produktet godt ind i huden, så resultatet bliver helt ensartet. Børstens korte og silkebløde hår gør det muligt at fordele produktet fejlfrit rundt om eksempelvis næsefløjene, hvor det ellers kan være svært at opnå et naturligt resultat.