Ansigtscreme til fedtet hud

Hos Veluni forhandler vi et væld af gode hudplejeprodukter. I denne kategori finder du et overblik over vores ansigtscremer til fedtet hud. Der findes mange gode hudplejeprodukter til fedtet hud, men det er vigtigt at sige, at der er mange fordele ved at have en selvsmørende hud.

Udover ansigtscreme til fedtet hud finder du også her på Veluni dagcreme til fedtet hud, ansigtsrens til fedtet hud og ansigtsmasker til fedtet hud

12 varer

Faldende orden
pr. side

Fedtet hud forebygger rynker!

Vi kan lige så godt starte med de gode nyheder først. Faktum er, at en hud som producerer større mængder talg end eksempelvis en normal eller tør hud, ganske enkelt er mere selvsmørende. Og det høster du fordele af, både nu og senere i livet.

Talget, som produceres i talgkirtlerne i dine porer indeholder en masse gode stoffer, som beskytter din huds syrekappe og din hudbarriere. Talget er svampedræbende og bakteriehæmmende, det forhindrer afdampning af fugt og forhindrer huden i at tørre ud.

Og rigtig mange af de linjer og rynker, som plager alle os med knastør hud, dem skal du ikke slås med. Din hud producerer simpelthen mere af kroppens egen naturlige ansigts-smørelse og det vil du høste frugterne af, når vi andre måske begynder at overveje, om vi alligevel skulle ringe til en kosmetisk sygeplejerske...

 

At skinne som en discokugle

Når det er sagt, så er det klart, at man altid stirrer sig lidt småblind på de fejl og mangler man mener ens hud har. Vi kender det! Og hvis man har en lidt vel aktiv talgproduktion følger der ofte også en tendens til tilstopninger og måske bumser med i købet. Alle fordelene sat til side, så er det fuldt forståeligt, hvis du gerne vil have en overdreven talgproduktion holdt lidt i ave. Og det kan også være en fordel i forhold til simpelthen at holde både hudplejeprodukter og makeup på huden. Makeuppen kan sætte sig i linjer og folder, fordi den ikke binder så godt til hud, der fedter meget.

 

Fedtforskrækkelsens tid er forbi

For nogle årtier siden var skinnende eller fedtet hud bandlyst! Grovkornede skrubbecremer, hvinende stærke skintonics og matterende pudder og foundations blev kørt i stilling for at gøre alle fuldstændigt matte som kalkmalerier. Intet måtte skinne andet end tænderne og øjenskyggen!

Nu er skønhedsidealerne heldigvis blødt op, hudkvalitet er blevet målet fremfor perfektion og vi snakker om glød, glød, glød. En fuldstændig matteret hud kan ikke reflektere lyset, og ser død og livløs ud. Nu vil vi alle sammen have en hud, som ser levende, sund og glødende ud. Og der skal altså lidt shine til…

Og paradoksalt nok, så er løsningen på fedtet hud ikke at gå på benhård fedt-fri hudplejediæt. Der skal mildere midler i brug.

 

Fedtet hud skal have kærlighed

I din pleje af fedtet hud er det vigtigt ikke at fyre yderligere op hudens talgproduktion. Din hud er vant til at producere store mængder talg og hvis du med skrappe midler fjerner alt hvad den producerer, kan du være ret sikker på at den sætter produktionen endnu mere i vejret. Huden producerer talg for at beskytte sig selv. Du skal give den en hånd, så den kan slappe lidt af.

MILD rens, ikke nogen krasse scrubs eller storskummende udtørrende sæber. En mild skumrens kan sagtens være fin, men rensemælk eller micellar vand er også gode bud!

FUGT, fugt og mere fugt. Giv huden noget at leve af, uden at det bliver for fedtholdigt. En god face mist, eventuelt med talgregulerende indhold og et let serum, som nærer huden er helt perfekt.

Slut af med en god ansigtscreme, som kombinerer masser af fugt med lidt næring, der holder på fugten. Igen kan du kigge efter talgregulerende indholdsstoffer, så produktionen holdes lidt i ave.