Dråber

Supernem selvbruning, hvor du selv styrer intensiteten! Antallet af dråber afgør, hvor tydeligt et resultat du får, så selvbrunerdråber er rigtig gode at lægge ud med, hvis du gerne vil prøve selvbruning, men ikke har mod på mousse, creme eller spray. Og så bruger du dine egne produkter, som din hud kender og kan lide - nu fungerer de bare også som sommerglød på flaske!

4 varer

Faldende orden
pr. side

Drops of sunshine!

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er kæmpefans af selvbruner i dråbeform hos Veluni! Det er simpelthen så smart… Ikke mindst, fordi det er let at inkorporere opbygningen af lidt varm sommerglød i den daglige rutine, men også fordi dråberne bare dryppes i den hudpleje, vi i forvejen bruger og elsker.

Dråberne indeholder DHA (dihydroxyacetone), som reagerer med hudens døde hudceller og udvikler en brun farve. Derfor er selvbruning en skånsom og hudvenlig måde at få farve på, fordi du kan reducere din tid under solens UV-stråler. Her fremkaldes den brune farve ved udviklingen af melanin, som en reaktion på UV-strålernes påvirkning af hudcellerne. Mange tror fejlagtigt at den brune farve er et sundhedstegn, men nogle dermatologer mener faktisk, at solbrændthed – uanset omfang – altid bør betragtes som en pådraget skade på hudens DNA.

 

Solbrun glød – nemt og sikkert

Vi vil gerne leve længe og have vores gode helbred i behold så længe som muligt. Derfor er der fin fornuft i at følge sundhedsmyndighedernes gode gamle råd, som måske ikke er specielt spændende, men som har mange årtiers støt og rolig evidens i bagagen. Sov nok, få frisk luft, spis varieret, drik vand, brug din krop og undgå overdreven soldyrkning. Og hvorfor ikke forbedre sine chancer for et langt sygdomsfrit liv i trivsel?

Derfor er selvbruner så smart, især for os, der synes vi ser bedre ud med lidt glød i kinderne, men ikke er meget for at ligge og syde i solen. Brugen af selvbruner er fuldstændig risikofri og vi blander bare dråberne i den hudpleje, som vi allerede er glade for.

Dråberne fungerer lige godt i serum, lotion og creme og du kan faktisk også bare dryppe dråberne ud i hånden og påføre dem, uden at blande dem op først. Men er du begynder, så er det smart at starte med at blande dråberne op med et produkt, du føler dig fuldstændig hjemme i. Og HUSK, at uanset hvordan du bruger dine selvbrunerdråber, så skal du vaske hænder bagefter! Vi taler af erfaring…

 

Gradvis glød eller hurtige resultater

Selvbruner i dråbeform gør det superlet at få lidt farve i kinderne og du bestemmer selv, hvor hurtigt det skal gå. I vinterhalvåret fungerer det rigtig godt at tilføje dråberne til hudplejen en eller to gange om ugen, så man lige holder det allermest spøgelseshvide væk… Om sommeren kan man sagtens give lidt mere gas og bruge det dagligt, så man har en lækker solbrun farve, der passer godt til sommerkjoler og bare ben i shorts.

Vær opmærksom på, at selvbruner i det hele taget kan have lidt forskellige effekt på forskellig hud. Nogle oplever en meget tydelig brunfarvning hurtigt, andre skal være lidt mere vedholdende for at få synlige resultater, ligesom forskellige steder på kroppen kan tage forskelligt imod farven. Det lyder underligt, men de fleste brugere af selvbruner vil nikke genkendende til det. Start evt. med at bruge lidt af din selvbruner på et skjult sted, så du får en fornemmelse af hvordan farven udvikler sig på dig og hvor kraftig den bliver efter én påføring.

 

Tip til brune hænder

Men vent… Hvis hænderne skal vaskes efter påføring, hvordan får man så pæne brune hænder? For det vil nok se lidt skørt ud, hvis man er lækkert solgylden til håndleddet og så har helt hvide hænder.

Vi gør således: når du har vasket og tørret hænderne, lægger du et par dråber eller en lille klat selvbruner ovenpå den ene hånd. Herefter gnider du forsigtigt hændernes overflader imod hinanden, tag dig god tid, bøj gerne fingrene og gnid dem mod fingrenes oversider imod hinanden, mens du bøjer fingerleddene, så neglene ikke rammes. Det lyder lidt fjollet og kræver lidt koncentration, men det er slet ikke så svært.

Tricket virker også, hvis du har knastørre hænder og gerne vil bruge en ultrafed håndcreme, men ikke kan lide den fedtede fornemmelse inde i håndfladerne!