Økologisk natcreme

Natcreme til dig, der godt kan lide at ingredienslisten er kort. Baseret på blomstervand, mild duft og et indhold, du kan forstå. Økologisk natcreme er milevidt fra kokos-fede cremer i brune krukker... Det er lækkert, eksklusivt og en dejlig afslutning på dagen. Bliv klogere på vores økologiske natcreme, lige her.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Natcreme med omtanke for både huden og miljøet

For nogle mennesker er der en ekstra dimension i hudpleje, som handler om hensyntagen til miljøet og vores fælles klimaudfordring. Produkterne skal selvfølgelig være dejlige at bruge, holde hvad de lover og meget gerne se appetitlige ud på badeværelseshylden. Men hvad så hvis vi fortæller dig, at med True Delights cremer får du hele pakken OVENI et virkelig gennemtænkt koncept, som tager hensyn til både ingredienser, produktionsforhold og emballering.

 

Se også:

 

Nature et Progrès

Cremerne fra True Delight er certificeret af den franske Nature et Progrès-organisation. Det er en forening af forbrugere, landmænd og producenter, grundlagt i 1964. For at få foreningens certificering skal hele processen samt det færdige produkt leve op til en række meget strenge krav. Blandt andet balance i produktionsfasen, omtanke for landbrugsjord, dyr og planter, vidensdeling og bæredygtig handel. Nature et Progrès er et økologimærke, som kigger på meget andet end ingrediensernes oprindelse og organisationen er meget optaget af helheden, som skal være i pagt med og med omtanke for naturens kredsløb.

 

Natcreme med god samvittighed

En natcreme skal først og fremmest var dejlig at bruge. Det nytter hverken at den har været dyr, er smukt pakket ind, dufter skønt – eller slet ikke – eller indeholder en masse hud-gode ingredienser, hvis den af den ene eller anden grund aldrig rigtig lander på huden. God hudkvalitet er i langt de fleste tilfælde et resultat af gode faste hudplejerutiner.

Cremerne fra True Delight fungerer glimrende både som dag- og natcreme, så hvis du er vild med dem, kan de sagtens bruges både morgen og aften. Om dagen anbefaler vi at du supplerer med SPF fra Pandhy’s Spray On Shield, så du beskytter dig mod UV-stråler og solskader.

Vær opmærksom på, at produkterne fra True Delight alle har en svag duft af de ingredienser, som er brugt i produkterne. I Hydro’Range-serien handler det f.eks. om en mild appelsinduft fra indholdet af orangeblomst og orangeskal-olie. V’Vanish dufter mildt af vanilje, B’Matt af rose og Re’Age-Nt af evighedsblomst.

 

Få mest muligt ud af din økologiske natcreme

Din creme til natten gør mest gavn på nyrenset og let fugtig hud. Hos Veluni veksler vi mellem cleansing milk, miceller water, mousse, makeupfjerner og en fugtig vaskeklud. Derefter en fugtgivende mist, der kan klappes blidt på med hænderne, hvis du ikke bryder dig om støvregn i ansigtet. Så et målrettet serum. Og til sidst en blødgørende og nærende natcreme, som holder fugten inde i huden og holder den blød og smidig helt til næste morgen.

Hydro’Range er det rigtige valg til tør hud, som har brug for godt med fugt og næring, for at undgå de første tørhedslinjer. B’Matt er poreformindskende og matterende. V’Vanish hæmmer pigmentpletter. Og Re’Age-Nt er til den modne hud, som gerne vil mildne aldringstegn i form af linjer, rynker og slap hud.