RefectoCil

RefectoCil har gjort farvning og pleje af bryn og vipper sjovt, takket være gode formler, lækkert grej og holdbare resultater. Produkterne er formuleret til at pleje og beskytte både hud og hår under farvningen og resultaterne holder i op til 6 uger.

19 varer

Faldende orden
pr. side

RefectoCil – en klassiker i skønhedsbranchen

RefectoCil er et verdenskendt østrigsk brand med mange års erfaring indenfor permanent farvning af bryn og vipper. Brandet har udviklet produkter til brug for professionelle og private i en lang årrække og var blandt de første, som gjorde det muligt at farve bryn og vipper hjemme, nemt og bekvemt.

Brandet er synonymt med høj kvalitet i både produktudvikling, innovation og slutprodukter og RefectoCil har især lagt vægt på høj diversitet i udvalget af farver samt en produktgruppe til pleje og vedligeholdelse af sunde og smukke vipper og bryn.

Brandets bestsellere er de helt klassiske bryn og vippefarver, som matcher langt de fleste hudtoner og hårfarver. Sort, grå og brun kan mikses til den helt rigtige variant afhængig af din personlige farveskala og sortblå er suverænt den mest populære til vipperne, da den virkelig får dem til at fremstå smukke og markante i farven, uanset hvilken type vipper du har.

Tip: er du en klassisk skandinavisk ”leverpostejsfarvet”? Så er en kombination af Natural Brown og Graphite det helt rigtige!

 

Markerede bryn med RefectoCil øjenbrynsfarve

En farvning med RefectoCil øjenbrynsfarve tager omkring et kvarter fra start til slut. Og det er den hurtigste vej til et mere markeret og indrammet ansigt. Fine, farvede bryn indrammer øjnene på en smuk og naturlig måde og med nogle gode stylingprodukter bliver resultatet ekstra godt og holdbart.

Markerede bryn med en synlig farve har faktisk betydning for hvordan andre opfatter os. Brynene er en vigtig del af vores ansigtsmimik og personlige kendetegn. Og har man først vænnet sig til at anvende RefectoCil øjenbrynsfarve hver 4-6 uge, bliver det en nem og uundværlig del af ens skønhedsrutine, som synes meget tydeligt, hvis den mangler!

Når det er sagt, så er lysnede bryn med RefectoCil øjenbrynsfarve i Blonde også en trend, især i sommerhalvåret og det kan være et sjovt look at lege med, hvis du har mod på det.

 

RefectoCil Sensitive

RefectoCil har udviklet deres Sensitive serie med de tre mest populære bryn- og vippefarver, en ekstra skånsom Developer-creme uden hydrogenperoxid og en Sensitive Tint Remover til at fjerne farverester fra huden efter farvning. Serien gør det muligt for folk med særligt sart og følsom hud at få smukke markerede bryn og vipper, med ekstra omtanke for den sarte huds følsomhed.