Ansigtsmasker

Trænger du til et hvil? 20 minutter på langs, hvor du hviler kroppen, lukker øjnene og giver din ansigtshud et velfortjent kærligt kram? Ja, ikke!  En god ansigtsmaske, der passer til din hudtype, føles som en lille luksus, man heldigvis godt kan tillade sig ofte! 

Rens huden godt og påfør masken på let fugtig hud. Giv gerne huden god tid til at absorbere de aktive ingredienser, samt den fugt og næring der er i masken.  Vask derefter masken nænsomt af med lunt, ikke varmt, vand og følg efter med pleje, der passer til din hudtype.  Det kan være en god løsning at gøre masken til en del af et fast ritual, evt. hver weekend - så ved du, at du får den brugt og din hud vil takke dig.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Ansigtsmasker er hudplejens weekend treat!

Ansigtsmasker er vidunderlige! Både fordi de kan give huden et ordentligt skud af hvad den nu mangler. Men i mindst lige så høj grad, fordi en ansigtsmaske sætter en lille stopper for alt andet i et kvarters tid. Ansigtsmasker er som regel ikke noget, der er tid til om morgenen, når man skal ud ad døren. En ansigtsmaske kræver lidt mere tid. Den kræver lidt ro og omhu. Hvis den får det, så får du for det første pænere og gladere hud, og for det andet en lille velfortjent pause.

Derfor har vi en særlig forkærlighed for ansigtsmasker hos Veluni. Fordi beslutningen om at lægge en ansigtsmaske også er et signal til dig selv om at tage et lille break fra det hele… Og hvis man er rigtig heldig, så har man mulighed for at lægge sig ned, strække ryggen, hvile benene og trække vejret fredeligt og stille. Det KAN kun være sundt og godt.

 

Alt det masker kan…

Udover at være et af de mere forkælelsesprægede hudplejeprodukter, så har gode ansigtsmasker en hel masse gavnligt at byde på. Fidusen i en ansigtsmaske er, at du lader et produkt ligge på huden i 10-30 minutter, som regel, i et tykkere lag end f.eks. en dagcreme eller et serum.

Huden får simpelthen mulighed for at suge en større mængde gode sager ud af produktet, fordi der er smurt tykt på. Bruger man f.eks. en fugtmaske, kan vi med meget tør hud opleve, at masken næsten er absorberet helt. Og når det resterende produkt er tørret væk med en klud eller en rondel, så skulle huden gerne føles let fugtig og se glat, skinnende og tilfreds ud. Fordi den har fået lov til at drikke sig mæt!

Masker bruges mest som fugtgivende tørstslukkere, men der findes også lækre masker, der regulerer talgproduktionen, udjævner hudtonen, renser porerne, fjerner døde hudceller eller giver huden en vitaminindsprøjtning.

 

Få mest muligt ud af din ansigtsmaske

Eftersom en ansigtsmaske næppe er noget man smider på i farten, så antager vi at der også er tid til lige at forberede huden, så masken kan levere mest muligt. Og det kræver et par enkle trin.

Start med at rense makeuppen af, hvis du bruger makeup. Det skal bare være i din yndlingsmakeupfjerner, så det hele kommer af. Ellers kan du helgardere ved at føre en vatrondel vædet i micellar water rundt i alle kringelkroge, så du er sikker. Herefter kan du påføre masken – medmindre du kan lide at bruge et serum under. Det kan være et helt simpelt fugtserum eller bare et gavmildt pift af en virkelig gode face mist. Vi elsker den her fra Pandhy’s ™, COSMIX Dew Tonic, til alt.

Påfør masken på let fugtig hud. I et lag, der passer til dig. Hvilket vil sige, at hvis din hud er meget tørstig og trængende, så skal du være lidt mere gavmild end hvis du kun skal have et mindre fugtboost. Læg evt. en halv fugtet vatrondel over hvert øje og tag en pause i den tid masken trækker, hvis du har tid.

 

Forkælende favoritter inkl. et par gode tips!

Fed og nærende. Som en blød dyne af omsorg til træt og tørstig hud. ACTI-VITA Perfect Complexion Mask indeholder et væld af næringsrige og blødgørende ingredienser, som giver huden en fugtmættet og tilfreds overflade. Perfekt efter rens og et pift af din bedste face mist. Lad virke, så længe du kan få lov til!

Fugtgivende tørstslukker. Som et stort glas koldt vand på en sommerdag. MOISTURE Boost Infusion Mask indeholder aloe vera, hyaluron og mælkesyre, som polerer huden blidt og fugter den intenst, så tørhedslinjer får kamp til stregen. Glycerin gør huden blød og sørger for at binde fugten i huden.

Old school muddermaske med masser af sidegevinster! GEORGIKON Wellness & Healing Mud er en lækker, blød og velgørende muddermaske med mineraler, der plejer og nærer huden. Kan blandes i vand, face mist, creme, crememaske eller olie, afhængigt af hudens behov.