Creme

Solgylden hud, med en lækker glød - uden at ændre i dine rutiner? Stil en creme med selvbruner på din badeværelseshylde og ræk ud efter den et par gange om ugen, istedet for din bodylotion. Så er du sikret en dejlig varm glød, året rundt!

9 varer

Faldende orden
pr. side

En klassiker, der kan det hele

Selvbruner i form af creme er den helt klassiske selvbruner, som vi har kendt i mange år. Cremen er hverken fancy eller nyskabende, den fungerer bare virkelig godt, leverer virkelig fine resultater og så er den uden sammenligning den selvbruner-type, der plejer huden mest.

I disse produkter er selvbrunings-ingrediensen DHA (dihydroxyacetone) blandet op med en rigtig god fugtighedscreme, som også uden farve ville fungere fremragende som helt almindelig fugtgivende creme til kroppen.

 

Fugt og farve

En cremet selvbruner kan faktisk sagtens fungere som dagcreme, de dage hvor huden ikke er så krævende. Afhængig af din hudtype og dit behov, så kan selvbrunercreme fint gøre det ud for dagcreme, du bruger bare den mængde som du normalt ville bruge af dagcreme. Selvbrunercreme er formuleret som en fugtighedscreme med ekstra fordele! Den fugter, blødgør og plejer huden, men du langsomt opbygger en fin solgylden hudtone.

Vær opmærksom på, at huden har godt af en let eksfoliering, inden du bruger selvbrunercreme. Selvom cremen er fugtgivende og blødgørende, så kan farven godt sætte sig lidt uens, hvis din hud er så tør, at den drysser. I så fald er det en rigtig god idé at bade først og bruge en scrub eller en eksfolierende handske i badet.

 

Gradvis solgylden

En lækker selvbrunercreme bliver hurtigere en naturlig del af ens skønhedsrutine, hvis produktet også leverer på andre punkter! Derfor er vores selvbrunercremer valgt ud fra to kriterier; hvor smuk en farve de giver, og hvor meget de plejer huden derudover!

Selvbruner i cremeform kan erstatte en god bodylotion eller body creme et par gange om ugen, så er du sikret en lækker varm og solgylden kulør over hele kroppen året rundt. Produkterne er uden parfume og indeholder heller ikke den lidt ærgerlige karakteristiske selvbruner-lugt, som minder om brændt brød. Det er endnu en grund til, at selvbrunercreme sagtens kan indgå i din hudplejerutine med jævne mellemrum!

Husk lige at give produktet et minut eller to til at trænge ordentligt ind, før du tager tøj på. Og vær særligt varsom med helt hvidt tøj, da der kan være en svag afsmitning, hvis huden er fugtig eller tøjet sidder til.

 

Instant glow

Vita Liberata har begået en lille genistreg med deres Beauty Blur produkter. De fugter og glatter huden, ensarter hudtonen med en farvekorrigerende effekt, uden at huden ser sminket ud og giver samtidig huden masser af glød, takket være lysreflekterende partikler. Desuden indeholder produktet farve, så du kan snyde dig lidt solgylden kulør, uden at spekulere på den nøjagtighed, som en permanent selvbruner kræver.

Produktet vaskes af om aftenen med lunt vand og en god rens, præcis ligesom almindelig makeup.