Dagcreme med solfaktor

Velunis "øde-ø-produkt" vil for altid være en god solcreme... Og hvis vi ikke må komme ud på en øde ø, så må vi jo nøjes med at smøre en lækker creme i ansigtet og glædes over, at vi holder rynker, solpletter og karudvidelser på afstand! Den nemmeste måde at passe på sin hud, nu og for fremtiden, er at inkorporere SPF i din daglige rutine. Det er en hudinvestering for livet! Se vores udvalg herunder.

9 varer

Faldende orden
pr. side

Dagcreme med SPF

Ingen andre eksterne faktorer har så stor indflydelse på din huds udseende som solen. Ting som alder, genetik, miljø, hudtyper og hudproblematikker er meget individuelle og til dels noget, du ikke kan lave nævneværdigt om på. Men din eksponering for solen styrer du fuldstændig selv. Og der er god grund til at være lidt ekstra opmærksom, for rutinemæssig brug af solcreme er et fantastisk værn mod solskader og hudkræft.

Hvis du gerne vil inkorporere solfaktor i din hudpleje – og vi anbefaler faktisk at du gør det året rundt – så har du to muligheder. Enten vælger du en solcreme du virkelig godt kan lide, som du bruger ovenpå din dagcreme. Eller også vælger du en dagcreme, som indeholder SPF. Lag på lag metoden kan være en rigtig god idé for os, som har meget tør hud, idet huden bliver smurt to gange og derfor er god gennemfugtet, inden vi går ud ad døren. Er du til den fedtede side, kan det være fint at finde en lidt lettere dagcreme med solfaktor, da deciderede solcremer kan give et lidt skinnende resultat.

HUSK: vi er slemme til at glemme ørerne, nakken, øjenområdet, næsetippen og hårgrænsen. Brug ét ekstra minut til at få din solfaktor smurt grundigt på. Det er en rigtig god investering i din sundhed, både for dig og din hud.

 

Se også:

 

Sådan bruger du solfaktor til hverdag

Det er ikke svært at få brugt solcreme eller solfaktor hver dag, når bare det er en del af en rutine. Og vaner kan være svære at lave om, så det er vigtigt at den nye vane er behagelig og ikke alt for omstændelig. Hos Veluni gør vi nogenlunde således, med små variationer:

  • Vask ansigt, hals og udskæring/bryst med vand eller en klud
  • Spray med face mists, brug serum eller begge efter behov!
  • Påfør dagcreme med SPF eller alm. dagcreme, lad produktet trænge ind
  • (Påfør produkt med SPF, hvis din dagcreme ikke indeholder solfaktor), lad produktet trænge ind
  • Fortsæt med makeup
  • NB: nogle eksperter anbefaler at man påfører SPF to gange med ca. 20 minutters mellemrum. Det er Rolls Royce-udgaven og KUN hvis du har tid. Brug eventuelt tippet, hvis du er på solferie eller sommeren er på sit højeste.

Vær i øvrigt opmærksom på, at visse solprodukter er ret rige i konsistensen. Det er derfor en rigtig god idé at få renset huden godt af om aftenen. Her er vaskekluden helt fantastisk, fordi den også kan køres over nakken, halsen og ørerne.

 

Hjælp til at vælge den rigtige dagcreme med SPF

 

Australian Gold Ultimate Hydration SPF 50 er et rigtig godt bud på en lækker, fugtmættende dagcreme med virkelig høj SPF og en virkelig god pris. Cremen er lotionagtig og dejlig nem at påføre og du kan bruge den som dagcreme på fedtet hud eller som dagcreme eller solcreme på tør hud.

Photoage Protection Fluid SPF 45 fra Monteil indeholder ekstrakt fra fyrrebark og radise, som forebygger tilstopninger. Den er velegnet til den mere fedtede hud, som har brug for masser af fugt og beskyttelse, men som ikke skal have en alt for fed creme. Super god under makeup, når den lige får lov at trænge godt ind.

Spray On Shield fra Pandhy’s er baseret på rosenvand. Den har en transparant let formel, som er let at smøre ud og fungerer godt under makeup. Den indeholder zink oxid, et mineralsk solfilter på 15 SPF, velegnet til vintermånederne eller ophold indendørs. Eller hvis din hud tåler solen særligt godt! Beriget med phytoaktive ingredienser og antioxidanter. Den tørrer mat op.