Opstrammende øjencreme mod rynker

Alder, livsstil, livsfase, hudtype, hormoner og meget mere. Det er alt sammen faktorer, der kan spille ind i forhold til huden omkring øjnene. Et godt fif er at kigge på dit ophav og se på deres hud, for en stor del af måden vores hud opfører sig er genetisk. Og dermed ikke noget du kan påvirke.

Men hudens kvalitet kan du påvirke! Og fordi øjenomgivelserne er et af de steder i ansigtet, der først bærer præget af liv, der bliver levet, så giver det rigtig fin mening at gøre en lille ekstra indsats for at holde huden dér sund, smidig og godt tanket op med fugt og pleje.

13 varer

Faldende orden
pr. side

De bedste råd mod rynker

Rynker opstår fordi huden bliver tyndere, kollagen- og elastinproduktionen daler og spændstigheden nedsættes med alderen. Der er nogle faktorer som accelererer aldringsprocessen og det kan være en hjælp at kende dem, så man kan tage sine forholdsregler.

Tiden er den vigtigste – og eneste uomgængelige – faktor, som ælder huden. Og eftersom det er en lykke og en gave at få lov at være her, så skal man jo egentlig bare fejre sine fødselsdage med stolthed og nyde, at man har anciennitet og livsvisdom.

Solen er en anden faktor, og hér bliver det interessant, for med hensyn til solen har du kæmpestor indflydelse på, hvor meget den får lov til at ælde dig. Kræftens Bekæmpelses tre solråd er tilsammen et fantastisk værn mod solskader og det, der er værre. Skygge, solhat og solcreme. Gerne masser af skygge, en stor Yvonne-solhat og faktor 50+. Men lidt beskyttelse er bedre end ingenting.  

Selvom det måske er lidt kontroversielt at skrive, så er alkohol og en cigaret en del af livskvaliteten for mange mennesker. Og fred være med det. Vær blot opmærksom på, at både tobaksrøg og alkohol kan forværre hudens sundhed og forstærke alderstegnene, især om øjnene, hvor huden kan blive poset og slap. Hævelser og poser kan dæmpes midlertidigt med kuldepåvirkning fra isterninger, kolde te-skeer eller køleskabskolde krystaller, men nogen varig effekt er der ikke. Der skal forebyggelse til, hvis resultaterne skal holde.

 

Se også:

Opstrammende øjencreme mod rynker

En hud i topform vil altid fremstå mere frisk, fyldig og sund end en hud, der mangler fugt og næring. Alle vores øjencremer er anti age i dén forstand, at de fylder hudens øverste lag op med fugt og fugtbindere, som sikrer at tørhedslinjer fyldes ud og huden får et strålende skær og en sund glød.

Vil du gå mere målrettet efter en effekt mod linjer og rynker, så er vores øjencreme med A-vitamin dit bedste bud. A-vitamin har papirerne i orden i forhold til at stimulere kollagenproduktionen, udjævne rynker og bearbejde aldrende solskader. Du finder ACTI-VITA øjencremen hér.

Er det en opstrammende virkning du er ude efter, så prøv Wonder Eye Creme. Cremen er tilsat troldnød, som virker sammentrækkende på blodkarrene, så også mørke rander mindskes.