Sheet masks

Sheet masks er lækker og supereffektiv hudpleje, i snack size! Vi er vilde med at det er let og ligetil at få en masse gode hudplejeingredienser ind i sin rutine på en simpel måde. Vores sheet masks er tæt pakket med fugt, næring og en masse aktivt indhold, der hjælper din hud i form. Nu er det bare at vælge én... Eller to.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Den lette vej til lækker hud!

Hos Veluni kan vi godt lide at gøre os umage. At bruge den nødvendige tid på de rigtige løsninger, fremfor altid at vælge de lette. Men nogle gange er elastikken strakt for langt, batterierne lyser rødt og energien mangler. Det er en del af tilværelsen, at man nogle gange har brug for – ikke bare at springe over hvor gærdet er lavest – men at gå derhen hvor gærdet ligger ned, så man bare kan vade lige henover det.

Enter sheet masks… Det er en af de allerletteste måder at passe godt på sin hud og sit velbefindende, som kræver minimal indsats. Pak ud, læg på, slap af…

 

Ro, en sheet mask og 20 minutter på langs

Sheet masks har gjort det nemt at inkorporere ansigtsmasker i din hudplejerutine. En sheet mask er et stykke tyndt materiale, oftest noget bionedbrydeligt cellulose, der minder om gaze. Deraf navnet ”sheet”, der kan oversættes til ark, lagen eller dækken. Masken ligger i en forseglet pose, som indeholder produkt, tit i en meget flydende form, som absorberes af det tynde materiale, så det er gennemvædet. Fidusen er, at du hverken skal røre, blande eller pensle din maske på. Du åbner simpelthen den lille pose og tager masken ud, klar til brug. Masken er skåret til, så den passer på ansigtet, med åbninger til øjne, næse og mund.

Masken lægges tilrette på ansigtet, hvorefter produktet trænger ind i 10-30 minutter. Nogle sheet masks har lidt tyngde, enten pga. materialet eller mængden af produkt, så det kan være en fordel at have mulighed for at ligge ned, mens masken virker. Andre er lettere og klæber lidt mere til huden og kan derfor bruges, mens du bevæger dig omkring.

 

Perfekte tidspunkter til en sheet mask

Produktet på en sheet mask er som nævnt ofte til den tyndtflydende side og derfor er sheet masks oplagte til at give rigtig megen fugt! Så en sheet mask kan stort set anvendes af alle, da vi uden undtagelse sagtens kan bruge et skud fugtmættende indhold til vores ansigtshud. Du kan så, i de efterfølgende produkter, tage særligt hensyn til din hudtype, om du eventuelt har brug for mere fedt, talgregulering eller noget rødmedæmpende. En fugtgivende sheet mask kan sammenlignes med et stort glas koldt vand!

Sheet masks skal – ligesom cremede masker – bruges efter rens. Huden skal være fri for makeup, snavs, solcreme, olie osv. Så en sheet mask er oplagt enten efter din renserutine om aftenen. Eller om morgenen, inden du begynder med serum, dagcreme, makeup osv. En sheet mask kan også give uden et lækkert fugtmættende boost inden en aften i byen – her er den perfekt efter brusebad, mens håret tørrer eller neglelakken lægges på.

 

Sheet masks til alle behov

En sheet mask kan bruges som et fugtmættende quick fix til tør og tørstig hud inden hudpleje eller en festlig aften. Men vidste du, at der også er sheet masks med mere end fugtmætning på hjerte? Vi har sheet masks til fedtet hud, en med kollagen, en til aknehud med rødme og en superlækker en til hud, der trænger til blødgørende næring og ekstra kærlighed…