Anti age natcreme

At ældes med ynde har intet at gøre med at være ensfarvet og glat som et spejl for evigt... Det handler i langt højere grad om at nære, pleje og passe den hud du har, fylde den med gode hudvenlige ingredienser og passe dine hudplejerutiner, fordi de er dejlige og fordi de giver resultater i form af god hudkvalitet. Bliv klogere på rutiner, ingredienser og gode produktforslag nederst på siden. 

14 varer

Faldende orden
pr. side

Sæt turbo under din skønhedssøvn med den rigtige anti-age natcreme

Alderstegn i huden så som rynker, tørhedslinjer, pigmentering og karudvidelser kommer til os alle med tiden. Det er en del af pakken, når vi - heldigvis – får lov til at blive ældre. Alligevel vil mange af os gerne holde tegnene lidt i ave og bevare en god, sund glød og en høj hudkvalitet.

I dagtimerne er det en rigtig god investering at huske en høj SPF i sin dagcreme eller at bruge en rigtig solcreme ovenpå dagcremen. Gerne med nogle antioxidanter blandet i, da de hjælper med at rette op på de celleskader, som stress, sol, forurening osv. medfører.

Om natten er der rig mulighed for at tilføre huden lidt ekstra lækkerier, som har god evidens i forhold til at mindske synligheden af alderstegn.

 

Se også: 

 

Kend dine hudplejehelte på ingredienslisten

Hvis du gerne vil arbejde på din hudkvalitet og gå lidt mere målrettet efter at mindske linjer, rynker, pigmentering med mere, så er der nogle navne på ingredienslisten, du med fordel kan lære at spotte.

I vores Feel Satin-serie er der tilsat peptider, der aktiverer hudens reparationsprocesser, synligt udjævner rynker og forbedrer spændstigheden og elasticiteten i huden.

ACTI-VITA-serien indeholder retinyl palmitate i både natcreme, øjencreme, halscreme og serum (moisture lotion). Retinyl palmitate er en mild og hudvenlig ester-form af retinsyre, dvs. den tolereres godt af selv sarte hudtyper og omdannes, ligesom andre retinoider, til a-vitaminsyre i huden. Retinoider har en fantastisk evne til at trække huden i den rigtige retning i forhold til dalende kollagenproduktion, cellefornyelse, pigmentering, tørhed og rynkedannelse og alle de andre alderstegn, vi gerne vil udsætte.

Hold også gerne øje med syrerne, de kan f.eks. hedde glycolic acid, lactic acid, azelaic acid eller lignende. Syrerne opløser døde hudceller, baner vej for nye friske hudceller og får huden til at sætte farten lidt op i produktionen af nye celler. Desuden polerer syrerne så at sige ”skærmen”, så pletter i form af hyperpigmentering, ar og uens hudtone mindskes. Lactic acid (mælkesyre) finder du i vores ProBeActive+ serie.  

Og så er der Tordenskjolds Soldater, som holder huden fugtmættet og blød og giver sund, velnæret og lysreflekterende glød til ansigtet. Kig efter fugtbindende squalane, rødmedæmpende og pigmentudjævnende niacinamid, dulmende panthenol, fugtgivende hyaluronsyre, lysnende c-vitamin, blødgørende e-vitamin og glycerin, som binder fugten i huden og virker blødgørende.

 

Resultater tager tid – du kan lige så godt nyde processen

Du bliver ikke rynkefri natten over, beklager. Du bliver måske aldrig helt rynkefri og marcipanfarvet igen, men mindre du laver en aftale hos en virkelig dygtig plastikkirurg. Men du kan sagtens give din hud optimale betingelser, så din hudkvalitet bliver bedre end nogensinde, hvis du har styr på ingredienserne, er vedholdende og husker at beskytte resultaterne godt med SPF i dagtimerne.

Og det med rutinen lægger jo i den grad op til at vælge produkter, som du nyder at bruge. For de skal bruges regelmæssigt, uden de store svinkeærinder, fra nu af. Gør derfor dine hudplejeritualer fornøjelige og selvforkælende. Det virker også både beroligende og søvndyssende… Zzzzz.