Uden lugt

Den smukke farve fra en virkelig god selvbruner, uden lugten, der plejer at følge med? Vi har din ryg! Produkterne i denne kategori leverer lækre solgyldne resultater, helt uden selvbrunerlugt. To er helt duftfri, én dufter hiummelsk og mildt af frisk agurk... Så hvad skal du vælge?

4 varer

Faldende orden
pr. side

Du bestemmer, hvad du dufter af!

De fleste, der elsker hudpleje, kender den lidt særprægede duft af selvbruner. Duften kommer fra de stoffer, der bruner huden, nærmere betegnet DHA (dihydroxyacetone). Stoffet reagerer med det øverste lag af døde hudceller og udvikler den solgyldne farve, vi kender fra en rigtig god selvbruner. Udviklingen sker udelukkende i de allerøverste lag i huden og trænger ikke dybere ned. Det er derfor selvbruner er et fantastisk alternativ til at ligge og bage i solen… Her er ingen risiko for solskader og farven fra selvbruner fortager sig langsomt og gradvist, præcis som en almindelig solbrændt kulør.

Vi har bestræbt os på at udvælge produkter med så minimal en selvbrunerduft som muligt.  Så kan du nemlig selv bestemme om du vil dufte eller ej! Enten af en parfume du elsker, et lækkert hårprodukt eller noget helt tredje…

 

Funktion og duft kan følges ad

I tilfældet med selvbruner, så er det selve den selvbrunende ingrediens, som medvirker til den karakteristiske duft. Visse kosmetiske ingredienser har en særlig duft, som er svær at få bugt med. Formuleringen af produktet kan gøre at duften neutraliseres eller nedtones, hvilket gør sig gældende med de produkter, vi har valgt at forhandle.

Det betyder, at du enten kan vælge at bruge en anden duft, som du er særligt glad for eller vælge at være helt duft- og parfumefri. Du behøver nemlig ikke camouflere selvbrunerlugten, for der er ikke rigtig nogen… Smart!

 

To duftløse og en med agurk…

Fabulous Gradual Tanning Lotion er ærligt talt lidt en kæledægge hos Veluni. Den dufter af ingenting, den fugter huden som en drøm, den udvikler den flotteste holdbare gyldne farve, den fungerer både til krop og ansigt, prisen er god, flasken er stor….

Gradual Tanning Drops fra Balance Me forvandler alle dine yndlingshudplejeprodukter til skræddersyede selvbrunere, perfekte til din hudtype og dine behov. Dråberne er tilsat aloe vera og E-vitamin, som fugter og blødgør huden samt DHA, der sikrer en fin og naturlig brun farve. Pipetten gør det let at dosere præcis den mængde du har brug for, afhængigt af hvor markant og hurtigt et resultat du ønsker.

Tanning Anti-Age Face Serum fra Vita Liberata er en virkelig god selvbruner i dråbeform – with bells on… Den vil simpelthen noget mere! Vita Liberata har tilsat glycerin, agurk, peptider og lækker planteolie, så huden bliver blød og smidig. Et virkelig lækkert serum, som også gør dig fin gylden i hudtonen! Dryppes i din hudpleje eller bruges direkte på huden som serum!