Natcreme til mænd

Vælg en god og nærende natcreme, som passer til din hud. Det er den letteste måde at gøre din hud en stor tjeneste, forbedre hudkvaliteten og få det maksimale ud af din nattesøvn.

20 varer

Faldende orden
pr. side

Sund og blød hud, uden besvær!

Hvis du gerne vil gøre noget godt for huden i dit ansigt, men synes hudplejejunglen er lidt svær at finde rundt i, så er der hjælp at hente!

Et rigtig godt sted at starte, hvor du får maksimalt udbytte af en minimal indsats, er ved at benytte en god natcreme som er passer til din hudtype.

Fidusen med en natcreme er, at den har tid og ro til at trænge ind og gøre det den skal – mens krop og hjerne hviler og restituerer. Ingen forstyrrelser i form af travlhed, sved, vejr og vind, sport osv. Bare tid og ro til at hjælpe huden med at have det rigtig godt! Og når huden er sund, velplejet og i god balance, så kan det ses. Overfladen er blød og uden tilstopninger, rynker er mindre synlige og hudtonen er lidt mere ensartet.

 

Se også:

 

Godt begyndt er halvt fuldendt

Inden du smører din natcreme på, er det en rigtig god idé at sørge for at din ansigtshud er ren. Det behøver ikke at være mere kompliceret end at vaske ansigtet med en fugtig vaskeklud. Bare så du er sikker på, at støv, snavs, sved og fedtstof er væk. Det er der ingen grund til at ligge med på huden om natten. Når huden er ren, smører du en gavmild mængde natcreme ud på ansigt og hals – gerne mens huden stadig er let fugtig, så trænger cremen nemmere ind. That’s it. Færdig og klar til at få noget søvn.

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at vaske ansigtet grundigt om morgenen, andet end for at fjerne søvn i øjnene og blive mere frisk. Medmindre du gerne VIL rense huden af om morgenen! Natcremen vil være trængt ind og du kan sagtens påføre en eventuel dagcreme ovenpå. Det er især en god idé, hvis du barberer dig, da det godt kan være lidt hårdt ved huden.

 

Hudens favoritter: fugt, næring og noget til din hudtype

Alle natcremer indeholder en kombination af fugt og næring/fedt. Fugten fylder hudens øverste lag op og får hudcellerne til at hænge sammen, lidt som mørtel imellem mursten. Fugten kan gøre huden mere fyldig og sund at se på og den udglatter fine tørhedslinjer. Næring eller fedtstof gør huden smidig, beskytter barrieren og holder fugten inde i huden, så du ikke føler dig udtørret.

Tør hud? Prøv Hydro’Range Line Creme fra True Delight. Den indeholder sheasmør, omega-3 og linolensyre, som holder godt på fugten og mindsker tørhedslinjer.

Fedtet hud? SOLUTIONS Clarify Creme 24h indeholder fugtgivende hyaluronsyre og porerensende BHA / salicylsyre, som matterer huden og mindsker hudorme og tilstopninger.

Rødme? SOLUTIONS Calm Anti-Stress Creme indeholder et Anti-Stress Komplex, som hurtigt dulmer irritation og rødme og som opheler hudbarrieren, så den er mindre modtagelig for påvirkninger udefra.