Sanzi Beauty AHA Peeling, 50 ml.

260,00 kr.
På lager
Varenummer
20101
  •  Levering indenfor 1-3 hverdage
  •  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500
Gør din hud mere ensartet og glødende med AHA Peeling Serum.

AHA Peeling Serum er en eksfolierende frugtsyre-peeling, som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser som mælkesyre og mandelsyre. Den hjælper med at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud. Den fungerer nøjagtig som en serum, du påfører på nyrenset hud før din fugtighedscreme.
AHA Peeling Serum indeholder 10% frugtsyre og vil aktivt hjælpe din hud til at fremstå mere ensartet og jævn med tiden.

Sådan anvender du produktet:
AHA Peeling Serum skal bruges efter du har afrenset dit ansigt. Vi anbefaler, at du bruger Sanzi Soft Cleansing Foam efterfulgt af Gentle Face Tonic for at skabe den perfekte base for peelingen.
Tag en smule AHA Peeling Serum på fingerspidserne og fordel det blidt rundt i ansigtet ved at massere produktet ind. Du vil kunne mærke en let prikken i huden, hvilket er helt naturligt og tegn på, at ingredienserne effektivt arbejder sig ind i huden. Den skal ikke vaskes af.
Brug produktet én gange dagligt – har du sart hud, vil vi dog anbefale at du starter med kun at bruge den 1-2 gange om ugen. Du kan vælge at bruge AHA Peeling Serum både morgen og aften, men vi anbefaler at du bruger en solcreme, hvis du bruger den i dagstimerne.

NB! Ved brug af AHA Peeling Serum i dagtimerne anbefales det, at du efterfølgende anvender solcreme.
Afslut altid din hudplejerutine med din serum og fugt